0 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Názory a rady ohledně krmení » Kolik krmení? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
19.12.06 18:58:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRybous® – Kolik krmení
prosím vás kolik mám krmit pro 23 ryb myslim v kávových žičkách ještě pište jestli mají být vrchovaté nebo ne mám pocit že mají pořád hlad ahoj
19.12.06 19:37:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – krmení
V lžičkách coze ? Já beru špetku vloček mezi prsty...
19.12.06 19:59:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNorton® – tak, tak
katunka má pravdu, raději méně víckrát! Doporučuji přečíst rubriky rad třeba tady na rybičkách. Ryby vypadají hladově skoro vždy...
19.12.06 21:18:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRybous® – gh
jenomže dania který plavou na hladině to vždy sežerou a už se nedostane na parmičky,razbory,cichavce a ancistruse ahoj
19.12.06 21:39:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNorton® – krmení
tak třeba zkus talety, já občas, tak ob den dám půl tablety tetra tabimin, to se parmičky můžou utlouct, nebo trochu granulí, tablety klenou ke dnu a tam si je rybky najdou, ty od tetry se rozpouší pomaleji, než tablety od DAJANA pet. Čím krmíš normálně, jen vločkami? je dorbé krmení střídat. Co jaká rybka obvykle dlabe zjisti třeba tady v atlasu ryb. To střídání je fakt potřeba, však Tobě by se také přejedl každý den řízek...
19.12.06 21:57:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRybous® – příští měsíc
příští měsí až dostanu kapesný hodlám kupit další krmivo ahoj
19.12.06 22:08:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek►MICUS◄® – Rybous
Krmit tak, aby to sežraly za pár minut.
19.12.06 22:14:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekježek® – krmení
pro ancistrusy a panceřníčky dávám tablety až v noci,kdy se nesvítí.Párkrát jsem to vyzkoušel-"denní" ryby už nejsou tak aktivní,a ti ze spodu tablety našli a pěkně si pochutnávali potlesk
19.12.06 22:16:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius® – To Rybouš
Rybouš: "...příští měsíc, až dostanu kapesný, hodlám koupit další krmivo..."
Fajn, aspoň trošku do té doby vytráví! potlesk
20.12.06 11:40:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXantis® – dnové ryby
já krmím pancéřníčky vipachipsem od sery,ale jen večer,dám trochu granulí a vipachips.
03.01.07 23:53:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmoribundus® – neprasknou?
Ja krmim, vzdycky jen spetku, ale v ten moment se Dania zmeni na pirane, takovej fofr jsem necekal.Delaj kolem toho takovej cirkus, ze i na neonky neco zbyde, ale zkousel jsem jim dat za dve hodiny jeste trochu a zbodly to stejne hladove. behem dvou minut nezbude nikdy nic.

otazka: mam je krmit vic nez trikrat denne stejnou davkou jako do ted, nebo staci trikrat a dat jim vic? Nebo je mam nechat jak je to ted?
Podobná témata
200 a 30l akvárko, kolik CO2., do kolika let můžou mír ryby mladý?, Jak poznat druhy breberek nalovených u nás jako živé krmení?, Jaké a kolik topítek na 450 litrů vody?, jake rybky a kolik, Jaké ryby do akvárka a kolik kusů?, Jakou a kolik cichliden k bojovnici do 112l, Jakou a kolik ryb do 12l akvária ?, Jde nějak zapojit vnější filtr pro několik akvárek najednou?, kde se dají koupi sítě na živé krmení??, Kolik, Kolik ancistrusů?, Kolik bojovnic ?, Kolik cm štěrku do 500 lit. akvária?, kolik CO2??, Kolik Echinodorusů ??, Kolik kg unese akvarijní kryt?, Kolik kusů???, kolik labele do 200 litru akvarka, kolik max rybek do 27l akvárka, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kolik piskořek ???, Kolik písku do 54l akva - prosím, Kolik pncéřníčků,do 60litrového akvária?(ještě je tam krunýřovec!), kolik pytlů písků do 200 litru, Kolik rostlin do akvária?, kolik rostlin?, kolik rostlinek, Kolik rostlinek a jaké?!?, kolik ryb, kolik ryb do 112l (100l), kolik ryb do 160l akva., Kolik ryb do 7500litrového jezírka, Kolik ryb mohu dát., Kolik ryb tvoří hejno? Co do prvního akvárka?, Kolik rybek, kolik rybek, kolik rybek 12l, Kolik rybek do 240 l akva?, Kolik rybek do 30l akva?, KOlik rybek do 54L akvarka?, Kolik rybek do akvária??, Kolik rybiček?, Kolik soli, kolik sterku, Kolik stojí porodnička, Kolik štěrku, kolik štěrku, Kolik štěrku???, Kolik terčounů do 360 L

Zpět na obsah sekce Krmení | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 30.08.08 04:31:06 za 0.79 s