9 • 20 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Máte nějaké plísňové onemocnění na rybičkách? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 164x
20.01.07 10:16:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektufiki® – Máte nějaké plísňové onemocnění na rybičkách?
Na plísňová onemocnění Vám doporučuji Preventin, dejte ho dvojitou dávku, než je napsáno, a ono Vám to pomůže ano .
20.01.07 20:46:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – plísen nebo krupička?
Ahojky jsem začátnečice a mám problém paví očka mají posobě nějaké bílé tečky a nevím zda je to plísen nebo krupička mají to i na ploutvích něco jako bílé chmíří a nevím co dělat koupila jsem jim sera omnipur a zdá se že to nepomáhá díky za radu
18.02.07 18:04:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektufiki® – A ještě něco
Pokud máte nějaké bakteriální nemoc na rybičkách, tak Vám doporučuji tento prostředek: eSHa 2000, neudivujte se nad cenou, to jsou totiž antibiotika, ale pomohou palec .

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 00:09:11 • 0.834 s