Upozornění pro všechny (včetně pravidelných odběratelů):
Kdo si pošle objednávku na rybičkový mejl (rybicky.cd@centrum.cz) dostane elektronické cédéčko přednostně.
A co třeba dělat dvě varianty? Jednu pro ty, co rádi čtou a druhou pro ty co rádi poslouchaj. A obě třeba pro takovy jako jsem já Sakra,
docela riskuju, Venca se oháněl jakousi flintou...
no neříkej, že by ses dal na mluvený slovo? Jako myšlenka není špatná, ale já osobně z toho mám lehce rozpačitý pocit a nevím jestli
jo nebo ne, takže za mě navrhuji jednu kapitolu o sousedce na vochutnání
No mě taky napadlo Puppy z flešky. Nejjednodušší a nejrychlejší řešení. Jenže problém je ovladatelnost. Nebo potom LXDE, nebo podobnej
kastrát na bázi Debianu...
To víš, že to bylo zase parádní počteníčko, přesně jak je u tebe zvykem. A kdyby náhodou manželka někdy šla spát dřív a ty neměl
spaní, tak můžeš napsat i o pár řádků více
Zoidik napsal: Vážení klid tady. Chtěl bych předevšema něco slíbit. JÁ ZOIDIK SLIBUJI, ŽE UŽ BUDU HODNÝ, NEBUDU NA
NIKOHO NIKDY KŘIČET A BUDU DÁVAT JEN A POUZE DOBRÉ RADY.
díky za hezký den
škoda, že těch smajlíků nejde napsat víc, chtěla jsem jich sem hodit celou řádku
Nemusíš vědět vždy vše, šéf je od toho aby rozdával úkoly průběžně Třeba je to rozpracovaná verze. Hele a jak to je v té
pohádce, že slibuji co jsem slíbil a odvolávám co jsem odvolal? Ja jsem ve fázi, že odvolávám, co jsem slíbil
invalida napsal: Já myslím že pátej díl už čeká měsíc na opravu...a šestej taky....
Šéfe, já ti na ty počty půjčím kalkulačku, jo?
Pětka je o Brazílii - cesta tam a zpět, ale o šestým nic nevím
Vážení klid tady. Chtěl bych předevšema něco slíbit. JÁ ZOIDIK SLIBUJI, ŽE UŽ BUDU HODNÝ, NEBUDU NA NIKOHO NIKDY KŘIČET A BUDU DÁVAT
JEN A POUZE DOBRÉ RADY.
Já myslím že pátej díl už čeká měsíc na opravu...a šestej taky.... jestli budu z programu zkusím něco namluvit...tam nebudou vidět
chybějící čárky...při kontrole sem našel tři chybičky..opravte si je sami.savan napsal: Ako vždy parádné čítanie
Velká vdaka Václavovi a celému realizačnému týmu A otázočka na koniec:Kedy môžeme očakávať 5.diel?
Tak to máte blbý, mě je to jedno, já jsem mladá čarodejnice, ale vy se toho asi nedožijete
poznámka pro starší a více sklerotické: Malé čarodejnici bylo před začátkem školní docházky "pouhých" 127 let
hm právě...., ale příští týden jedu služebně od pondělí do pátku do brna, tam by se mi to mohlo podařit (když rozchodim netbook). Ted
mám dovolenou, takže ani čas ani klid
Já nevím že jste tak netrpěliví. Já si teprve před chvílí poslal mejla s žádostí o poslední pokračování a věřím že ho budu mít v
mejlu dřív než se mě rozmnoží krevetky v akváriu ... trpělivost nejen co se akvárií týká