Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
Nejste přihlášen - přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Hildebrandia rivularis - červená řasa

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Řasy  

+ přidat příspěvek
Hildebrandia rivularis - červená řasa
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.01.2013 04:50 Muž BC/.Killer [1] - CichlidyRe: harpunar
harpunar napsal: objevila cca po dvou létech v nádrži a taky jsem z počátku koukal co je to za vetřelec,ale nakonec se mi to začalo líbit!!! Ten šutr vypadal jako dalmatin po onemocnění červenkou!!!!Jinak -byl to šutr s říčky Ondřejnice,kousek pod mou chatou na Hukvaldech.Asi se vrhnu na Aqua design a budu pěstovat červenou řasu!!!! ;-)

Ja bych mel urcite zájem :)

Starší reakce

reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.01.2012 12:59 Muž sportsmen [24]
Ahoj, pokud ještě někdo z vás sháníte tuto řasu, mohu vám ji sehnat. Známá ji má plné akvárium a je z ní nešťastná.
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2011 21:57 harpunar – gringo-ta řasa se na tom šutru
objevila cca po dvou létech v nádrži a taky jsem z počátku koukal co je to za vetřelec,ale nakonec se mi to začalo líbit!!! Ten šutr vypadal jako dalmatin po onemocnění červenkou!!!!Jinak -byl to šutr s říčky Ondřejnice,kousek pod mou chatou na Hukvaldech.Asi se vrhnu na Aqua design a budu pěstovat červenou řasu!!!! ;-)
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2011 20:07 Muž gringo [61] - CichlidyRe: harpunar
Já jsem jeden kámen posílal scorpion075, tak jsem zvědav, jestli se řasa uchytí v jiných podmínkách hmm
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   31.12.2011 19:45 harpunar - Cichlidy – Chlapi já jsem před pár dny předělával nádrž
a na dvou kamenech mám tu červenou řasu.Takže kdo by jeden šutr chtěl,tak si pro něj příjďte a nebo vám ho pošlu za poštovné. Jsem s Ostravy. ;-)
Reklama
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2011 15:24 R Muž Johan [3104]
Fotka k příspěvku
Tak sem ji v akváriu našel taky.

Starší reakce

reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2011 13:04 Muž scorpion075 [223] - AfrikaRe: deCORF.OBRAEN
Díky za odkaz. Gringa jsem kontaktoval, tak uvidíme. Samozřejmně pokud někdo bude mít další tip kde tuto řasu získat tak sem s tím. ano
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2011 11:56 S Muž deCORF.OBRAEN [181]
no a problém je odhalený ;-)
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2011 10:19 Muž gringo [61] - CichlidyRe: TomasOxx
Fotka k příspěvku
Ani nemohla být na kořeni. Máchal se v 250L akva, které bylo ve stěně před tímhle a ještě krátce. V něm řasa nebyla ;-) Fotka tohoto akvária, ale bez kořenu hmm

Reklama
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.12.2011 23:15 Muž O.Tom [112] Re: deCORF.OBRAEN
jo no, rasa u gringa je nadherna. Dostal jsem od nej drevo do akvaria, ale bohuzel na nem zadne zarodky teto rasy nejsou :)
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.12.2011 21:03 Muž scorpion075 [223] - Afrika – Hildebrandia rivularis - červená řasa
Ctěl bych požádat, kdo je majitelem této vyjímečné řasy v našich akváriích, o poskytnutí vzorku. Nebo pokud má někdo jiný nápad jak si naočkovat akva touto řasou.

Zpět na obsah sekce Řasy Přidat příspěvek • Zobrazeno 394x

Podobná témata
Zelená přisedlá řasa (GSA)Rezavá řasa na listechJaká to je řasa?
Co to je? řasa nebo plíseňŘasa v jezírkuBoj proti řasám - Ozonizátor
Mléčná až průhledná řasaŘasa na skleŘasa na hladině
Hnědá řasa, která roste jen na světleŠneci proti řasámNeškodná řasa nebo parazit? prosím poraďte
Co to je? Hnědá řasa při slušném osvětlení???Zelená řasa - bublinkyMarný boj s řasama
© RYBICKY.NET - http://rybicky.net/forum/17408-hildebrandia-rivularis-cervena-rasa