4 • 21 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » filtr vs. vymena vody+chemie 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci• Zobrazeno 4x
07.01.07 16:05:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzoo® – filtr vs. vymena vody+chemie
hmm, ptam se asi blbe, ale:
zabky drapatky, akva bez filtru, jen vzduchovani, vymena 1xtydne 1/3-1/2 vody

pri posledni vymene se mi zdalo, ze vypoustena voda ze dna trochu smrdi, voda v akva ne, navic jsem objevila kus uhnilyho anubiassu (ten jsem vypreparovala)
zabky i ancistrus jsou v poho

vim, ze zabky vodu hodne zaneradi (byla jsem na to i nekolikrat ruznymi lidmi upozornovana)

ale k dotazu:
staci pravidelna vymena vody ev. plus pridani nejake chemikalie (pridavam trochu sera aquatanu), co pridat treba sera nitrivec??
bylo by to k necemu?

nebo zalozit filtr? a jakej? molitanovej?
diky
07.01.07 19:24:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucík® – zabky a filtr
Ahojky ja myslim, ze by si tam ten molitanovej filtr mela dat, vejdes se do 300Kc a pak s tim budes mit min prace a voda bude cista ;-)
08.01.07 07:51:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDanMan®
určitě to chce filtr
08.01.07 08:33:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekcherokee (213.***.230.1)
JJ urcite bych tam dal filtr, ja mel taky rpblemy s cistotou vody, pac ji tu mame dost tvrdou, pouzival sem jen elektrickej filtr fluval1 do (50 l) a poak sem pridal molitanovej a zlepsilo se to o dost! ;-)
08.01.07 21:15:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzoo® – molitan. filtr?
no dik, zkusim to, kdyz mam moturek na vzduchoani, tak uz mi staci jen molitan (mam tam dat biomolitan?) a naka trubka, ne?
Podobná témata
15 l akvárium bez filtru a topení?, 20l akvárium - je nutný filtr?, Akva s bettami bez filtru, akvarijní filtr vnější Hailea HF-300, Akvarijní kryt a filtr., Akvarium bez filtrace, anti-ichtin a výměna vody, Aqua Clear nebo Biofiltr ?, Aquaclay Ground -dno od Rataje, filtracni material, Atman HF - 0100 (filtr), Bio filtr do 54l akva., Bio filtr o peti komorach, Biofiltr, Biofiltr, Biofiltr -pôdny filtr, biofiltr x klasika vnitrni filtr, biofiltry, biologická filtrace, Cena molitanového filtru, Ceny filtrů a hlavně náplní, Cisteni filtru, co do filtru?, Co je to za filtr?, Co je to za filtr?, Co použít do filtru, co s filtrem, co2 na vstupu do filtru, Četnost čištění filtru Eheim Classic 2211, čištění filtru, čištění filtru, čištění filtru, Čištění filtru po 6 měsících, Čištění filtru/molitanu, Čištění vnějšího filtru, Čištění vnějších filtrů, díry ve filtraci, doba vypnutí filtru, doporucte mi filtr pro 420l akvarko, doporučte vnější filtr, Doporučte značku venkovního filtru na 200l., dotaz na filtr, elektronicka regulacia filtrov, Ext filtry Tetra Tec x Fluval, externi filtr, Externí filtr 120l, Externí filtr do 100 l Akva, Externi filtr do 100l, Externi filtr pro 100l nadrz., Externí filtr pro dvě akvária, Externí filtr v novém akva - nad, nebo pod hladinu

Zpět na obsah sekce Ostatní | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.09.08 06:44:21 za 0.87 s