34 • 82 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » paví očka(gupky) 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
06.11.05 14:01:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekonďa (.***..) – paví očka(gupky)
Zdravím všechny kolegy!Potřeboval bych poradit ohledně rozmnožování pavích oček...Spíše by mě zajimalo jak docílit toho,aby se narodili jak samičky,tak hlavmě samečkové...problém s rozmnožováním u tohohle druhu ryb moc nemám, ale hodně se mi rodí samičky a samečkové skoro vůbec...Čím to je?Teplotou?Nebo složením vody?
Dík předem za rady!
26.03.06 17:06:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmagda (.***..) – rada
neí to ničím já bych vyměnila samce a tak by to možná bylo jiné ;-)
26.03.06 21:19:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklubos (.***..) – rada
mas zrejme vyssi teploptu vody .ale i vymena tech samcu by stala zato
12.04.06 17:24:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHanka (.***..) – Paví očka
Mohli by ste mi prosím poradit,jestli jde poznat kdy čeká samička pavího očka mladé-nikdy to nepoznám a sameček je přes nos sní...... :-(
12.04.06 20:20:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekB.L. (.***..) – Paví voka
Hanko,toto jsme už několikrát probírali,podívej se do fora,určitě to tam najdeš
17.04.06 09:37:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgupka (.***..) – odp.
ja to zistim tak ze samicka ma nadute brucho a bilu az cervenu gulku okolo analneho otvora.ja mam zas opacny problem mne sa rodia samcekovia a kazdy je inej farby pricom mam iba jedneho velkeho samca.to si neviem vysvetlit ako je to mozne. ;-)
08.07.06 08:43:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekIvča (.***..) – akvárko
Mohli byste mi prosím poradit?Mám 7l akvárko,větší doma mít nemůžu a chtěla bych se zeptat kolik max. v něm můžu mít rybiček.Teplotu vody mám 23.Mám i vzduchování.Mám v něm 2 neonky a dvě nějaké malé rybky.A chtěla bych si pořídit ještě 2 paví očka a možná i nějaké další rybky.Děkuji za odpověd.
08.07.06 08:51:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVrubozubec (.***..) – pavi oka
U me to zase bylo tak,ze kdyz sem odchovaval poter,mel sem u neho teplotu pres 28°C a asi z 300 kusu bylo takvych 280 samcu...Samicky byly jen zridka...
ahoj
08.07.06 09:51:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekneo (.***..) – gupky
Do toho akva nekupuj nic, na 1 gupku připadá 3l vody na neonku 0,5l a ještě dve malé rybky. Další nekupuj vypnou proud a udusí se ti to tam ne ne ne no
10.07.06 11:44:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek911 (.***..) – to Gupka
Samička Pavího očka je po oplození schopna udržet uvnitř svého těla sperma v živé podobě i několik měsíců. Pravděpodobné se jedná o potomky samečků, se kterými přišla do "styku" ještě v akvaristice.
10.07.06 11:54:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach (.***..) – Ivco!
Vsechno spatne..chjo neonek bys musela mit nejmin 8 kusu, to jsou pak nejstastnejsi.
Do tvych 7 litru dej maximalne, jednu rostlinku a zavojnatky 2 kusy. V tom pade pak nemusis mit ani topeni, tech 23 stupnu staci.
Pro vic rybicek bys musela mit vetsi akvarium. :-(
10.07.06 12:44:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpirát (.***..) – gupky
prosímtě,do těch 7l dej tak ,akorát 1 ampulárii a to myslím vážně!!!!
10.07.06 15:46:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHeavyk1 (.***..) – pohlaví
Tak z mých zkušeností vyplývá, že čím vyšší teplota, tím víc samců a obráceně.
25.07.06 15:50:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – samci
jestli chcete aby se vám rodily samci zvyšte teplotu
04.10.06 18:37:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkachna (.***..) – gupky
:-D smich potlesk ahoj paví očka jsou děsně hezký taky si je pořídim ;-)
04.10.06 19:00:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekWampi® – ne
Do 7 l ani tu měchýřovku ne ne v dospělosti se na ní má počítat se 30 l vody. Jak to pak udělá? Nafoukne akva?
04.10.06 19:03:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekWampi® – ne
Do 7 l ani tu měchýřovku ne ne v dospělosti se na ní má počítat se 30 l vody. Jak to pak udělá? Nafoukne akva?
19.10.06 21:13:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTomas (.***..) – Rada
Ahoj jsem zacatecnik tak bych se chtel zeptat jestly se da koupit nakej sterk nebo neco neutralniho co by neovlivnovalo vodu je neco takoveho a za kolik tak asi se to pohybuje dik mam tam dvacet neonek nakou mecovku a pavi ocka dik za radu.Nadrz mam 160l a tak jsem chtel pridat kitky a neco peknyho dik za radu :-)
19.10.06 21:17:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – tomas
Říční písek či štěrk,nabo jak to nazývají po obchodech.Koukni se jak se zakládá aqa a určitě tam najdeš něco na vylepšení.Zrovna tak na atlas rostlin ;-)
19.10.06 22:17:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTomas (.***..) – Rada
dik
20.10.06 09:30:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRuzans (.***..) – poznamka
Na 1 litr vody 1 cm ryb
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Bojovnice x Paví očka, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Kominík verzus paví očko, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, Můj samec pavího oka má divný ocas, Můžou se Paví Očka přemnožit, Něco mi okusuje samičky pavích oček, nemoc u pavích oček?, Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, Nemocné paví oko?, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, Parmičky a paví oka, pavi ocka, pavi ocka, pavi ocka, Pavi ocka - hromadny uhyn mimin, pavi ocko, bud nemocne nebo ____, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka , paví očka umřely na okousnutí ploutve, Paví očka - nekoord. plávání, šikmo, zrychlené dýchání, Pavi očka - porod, Paví očka a skaláry, Paví očka neustále tlamičkamy na hladině, Paví očka se slepenými ploutvemi, Paví očka se zataženou ocasní ploutví, Paví očka vs. Parmy, Paví očka z ničeho nic stojí stale u hladiny, paví očka- potěr, paví očka+neonky

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 29.08.08 09:30:13 za 1.187 s