9 • 18 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » samostatnost potěru k vypuštění 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 110x
22.11.05 23:07:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkozel007 (-12-11-10-9) – samostatnost potěru k vypuštění
Ahoj narodily se mi živorodky a nemam tak uplně jasno kdy je mam vypustit z porodnice aby přežili.poraďte prosím
22.11.05 23:29:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvenca (-12-11-10-9) – poter
to zalezi na tom jake ryby chovas v spolecenskem akvariu nebo spis tam kam je chces vypoustet.pokud mas jen tento druh tak bych se nenamahal ani s nejakym prendavanim samicky.Zivorodky vesmes svoje mladata nelikviduji.samozrejme musis dostatecne a v rozumne mire krmit.
Jinak doporucuji ti knihu Zivorodky od N.Dokoupila zde si prectes vse.je sice starsiho data vydani,ale v knihovne ji snad sezenes.
23.11.05 06:41:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzdenek (-12-11-10-9) – zivorodky
s tim moc nesouhlasim mecovky mladata zerou! a myslim ze i pavi ocka (aspon me)
23.11.05 11:47:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkozel007 (-12-11-10-9) – potěr
jsou tam přísavky a tyhle mladý všechny ostatní jsem dal do nového akvarka.Takže jestli tomu rozumim mužu je vypustit hned jestli je nemá co sežrat.
23.11.05 14:36:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvojta (-12-11-10-9) – živorodky
živorodky skutečně mládata žerou,pokud je chceš vpustit do akva a doufat že ti přežijí,pořid si plovoucí rostliny at se má potěr do čeho schovat,věř mě že většina ryb potěrem nepohrdne a můžou vypadat sebemírumilovněji.
23.11.05 18:08:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpoter (-12-11-10-9) – venca
Jo to jsem zapomnel uvest,ze je dobre mit nadrz zarostlou.Jinak ja osobne jsem zastancem nazoru,ze prezivaji jen ti nejsilnejsi a nejlepsi proto samicky neodlovuji protoze jinak bych za chvili nemel ryby kam davat.Literatura uvadi ze mecovky maji od 30-150 mladat a jsou znymy pripady i 200.
To v praxi znamena jedno extra 100 l akvarko na mlade rybky,ktere rychle rostou.jinak pokud chces mladata odchovavat zvlast a vypoustet do spol. nadrze pozdeji tak se vse odviji od druhu ktere chovas.Mam v nadrzi pavi ocka a cichavce pyskaty a mala pavi ocka jsou 1,5 -2 cm a jsou v poho. ;-)
23.11.05 22:08:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkozel007 (-12-11-10-9) – poter
mam asi dvacet pav. oček tejden starejch takže sou kolem pul centáku velky takže ještě chvíli počkám a pak vypustim.Jde o to že jsou to moji první prcci tak se ptám, protože sem dneska koukal ,že čekam další.
23.11.05 22:33:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvenca (-12-11-10-9) – pavi očka
pavi očka jsou rybky kreré se velice snadno rozmnozuji a kdyz vazis,že za chvili jich budes mit dalsích dvacet nebo i vic tak máš za chvili prerybnene akvarko navic zivorodky znecistuji vodu daleko vic nez ostatni druhy ryb tak to si pomalu zacni shanet odbyt. :-)
28.11.05 12:44:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmlaďoši (-12-11-10-9) – digo
čus, já taky nepřemisťuju mladý živorodky do speciální nádrže. Sice jich valná většina skončí jako krmivo pro dospělí ryby, ale pár jich zůstane a to jsou pak ty největší borci. Naposledy mi dorostlo jen jedno mladý platy. Kdyby jich bylo 20 tak stejně nevim co s nima...

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 00:13:32 • 1.047 s