1 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Paví očka vs. Parmy 

Téma bylo uzavřeno. Není možné přidávat další reakce.

22.12.06 11:41:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVláďa (.***..) – Paví očka vs. Parmy
Ahoj, mam potíže s Pavím očkem a Parmičkou. Osazenstvo v akváriu je: 2x sumeček, 6x paví očka (4x holky, 2 kluci), 1x Parma mechová.
Bohužel jsem spozoroval, že si Parma vybrala jedno Paví očko (kluka) , stále na něj najíždí a okusuje ho. Po asi 2 dnech je PO. dost vyplašené, stále se schovává a má posislou zadní ploutev. Co s tím? Jakým způsobem to mám nyní řešit?. Mam pocit, že to PO budu muset proste...zbavit se ji a možná i Parmy. Nebo poraďte prosím, je-li jiné řešení....

Vláďa :-(
22.12.06 12:33:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – parma
Chce to mít znalosti o rybách dřív než je koupíš! Parmička mechová je hejnová rybka...pokud není v hejnu okusuje pomalé a závojnaté druhy ryb!
22.12.06 17:55:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVláďa (.***..) – Paví očka vs. Parmy
Ajaj....takže by teoreticky mělo stačit dokoupit parmy a byl by klid?
22.12.06 20:05:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – ...
Záleží na tom jak máš velké akvárko....těch parmiček by muselo být aspoň osm...takže pokud pro ně nemáš místo, radši tu jednu vrať a dokup paví oka ;-)
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Bojovnice x Paví očka, Co je s tím Pavím očkem?, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Kalná očka a neustávající agrese, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kominík verzus paví očko, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, Můj samec pavího oka má divný ocas, Můžou se Paví Očka přemnožit, Něco mi okusuje samičky pavích oček, nemoc u pavích oček?, Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, Nemocné paví oko?, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, Parmičky a paví oka, pavi ocka, pavi ocka, pavi ocka, Pavi ocka - hromadny uhyn mimin, pavi ocko, bud nemocne nebo ____, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka , paví očka umřely na okousnutí ploutve, Paví očka - nekoord. plávání, šikmo, zrychlené dýchání, Pavi očka - porod, Paví očka a skaláry, Paví očka neustále tlamičkamy na hladině, Paví očka se slepenými ploutvemi, Paví očka se zataženou ocasní ploutví, Paví očka z ničeho nic stojí stale u hladiny

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.09.08 04:06:33 za 0.815 s