[1] 2 
ahojky,mám doma velké akvárko,ale chtěla bych mít v práci malou kouli s rybkou,poradí mi někdo,která je nejvhodnější?Mě napadla jen
bojovnice a závojnatka.Díky
Klidně si pořiď bojovnici ale jenom ji nedávej do koule. Malý akvárka se dají sehnat do stovky a rybička se nebude trápit
oboje tam nedávej,bojovnice bude okusovat ploutve závojnatce.
já bych řekl naopak,závojnatka bude okusovat bojovnici
z vlastních zkušeností mi bojovnice okusovala závojnatku.tyhle ryby dohromady????tohle není dobrá kombinace!
30.12.05 18:52:20
max (-12-11-10-9) – závojnatky versus bojovnice
ja to videl opravdu opacne,závojnatka se bojovnice vubec nevšimla a bojovnice na ní zběsile dotírala!

každopádně to není vhodná
kombinace....
30.03.07 17:19:20
Závojgupi® – UŽ SNAD PO DESÁTÝ!
KULATÝ NE!!!!!!!
NAVÍC!: V žádném případě nesmějí být zlaté rybky chovány v kulatých akváriích nebo nádobách!! - pohyb ryb vyvolává ve vodě
vybrace, které jsou od klenutých stěn odráženy zpět. Přes citlivou nervovou soustavu tak rybka neustále přijímá své vlastní ,,ECHO".
To vyvolává trvalý stres a oslabuje obranyschopnost. Kromě toho existuje více důvodů, pro které je chov okrasných ryb v kulatých nádobách
zakázán.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"......KULATÝ NE!!!!!!!
NAVÍC!: V žádném případě nesmějí být zlaté rybky chovány v kulatých akváriích nebo nádobách!! - pohyb ryb vyvolává ve vodě
vybrace, které jsou od klenutých stěn odráženy zpět. Přes citlivou nervovou soustavu tak rybka neustále přijímá své vlastní ,,ECHO".
To vyvolává trvalý stres a oslabuje obranyschopnost. Kromě toho existuje více důvodů, pro které je chov okrasných ryb v kulatých nádobách
zakázán.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!..."
maxi nejses labilni? nebo ten co se za nej vydava
30.03.07 18:49:25
j_j® (myslim,že nejlepší by bylo kdyby každej měl svůj registrovanej profil-pak by k tomuhle nedocházelo)

pošleš prosím konkrétní odkaz na vy vYbrace? procházet celé sera.cz se mi nechce
na seře.cz sem to nenašla ale našla sem to v jedný z jejich knížeček: jak si zřídit své akvárium. Tam to je. na seře.cz je to asi taky ale
tam nevim kde
31.03.07 09:12:35
Horác® – to Gupka
to naseře ...
31.03.07 14:13:44
Rypka® – Guľaté nie
Bojovnicu do malého akvárka nedávaj prosím ťa a do guľatého nedávaj vôbec žiadnu rybku. Ak chceš mať v práci malé akva, zaobstaraj si
miniakvárko s minirybičkami, príkladov je na to na tejto stránke a aj na iných akvaristických fórach dosť.
Jako malá holka jsem měla kulaté akvárko s velkou kryptokorýnou a paví oka se tam normálně množily.Tak si myslím,že kdyby se jim tam
nelíbilo,tak by tam nevydržely.Dnes už máme 250l akva.
KOULI NEEEEEEEEEEE!!!!!!!! budou se tam akorát trápit
můžu se zeptat? teďka zrovna koukám na policejní akademii a všimla jsem si tam té rybičky v kulatém akváriu strašně se mi to zalíbilo a
nikdy před tím jsem žádnou rybku neměla (jinak mám doma všechno možné od potkánků až po myšky

) a zajímalo by mě jestli potřebují
filtr do vody nebo jsou i druhy, které je nepotřebují....prosím pomozte
To je fajn, že tě zaujaly rybičky, ale je nutný si o tom předem něco přečíst - o tom, kolik potřebují rybičky vody, o zakládání
akvária atd...
07.07.07 17:40:57
darley® – Pre zavojgupi
Prosím ťa ty sa nachádzaš medzi poslednými ktorí tu môžu radiť. Uvedomuješ si, že sama máš rybičku v guľatom akvárku? a potom tu
rozprávaš, že by v ňom byť nemali... Pripadá mi to byť maximálne trápne.
do kulateho si dat hlavu a pravidelne lestit sklo,ale ryby prosim ne!!!!
08.07.07 09:13:04
Kočpíra® – akva koule
Já ji mám doma taky

vejde se do něj asi 30-35l, je to super!!! Masožravky v tom krásně rostou

Ale pro rybky to není, to je fakt
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora