Setkání akvaristů - Plzeň
Tamto moje trafíčko stálo 300, ale levnější zrovna žádný neměli. Až mi ho vrátí, dáme k němu víc pásku - kolik na 38 l akvárko? A na 12-tilitrový, kde to bylo původně, bych právě dala nějakej jinej adaptér a 2x30 cm by mělo stačit, ne? Jdu se na to podívat, co mají v tom odkazu.
Já to trošku znám jen na Bolevci, tam mám tetu a někam na Doubravku jezdíme se synkem na kardiologii. Kdysi před lety jsem do Pl docela jezdila za sestřenicí na víkendy pařit, ale dávno už tomu a ty hospody už si nepamatuju

Já bych to viděl tak že tohle se moc neprodává tak to zkusili

No jinak mě půl metru vyšlo na cca 180Kč + 96Kč adapter.Tak popros manžela ať to případně zařídí tam to objednat je otázka cca 10min.času

Díky, pak na to kouknu, teď musím zmiznout

Nojo, když já tomu elektru prd rozumim, tak jsem si nechala poradit. Ona se mnou nevykejvala, to asi ne, spíš myslím, že myslela, že je to takhle dobře a holt se sekla.
Je to pod Locháčem,ale taky netuším jak se to tam jmenuje

Kdyžtak se to dá objednat tady
www.gme.cz/… poštovný je sice 114Kč,ale do týdne to máš doma.To jen pro případ že by to neuznali že je to jejich blbost.
Aháá, mě napadl jen Žumbera, ale já to v Pl zas tak dobře neznám

To by podle názvu mohlo bejt někde na Lochotíně, ne

To mě mrzí že s tebou pani prodavačka takto vykejvala,ono je někdy dobré být tvrdohlavý a trvat si na tom že chci zrovna tohle a ne nic jiného.

Ať si raděj co chtěj.Teda chodím do GM v Plzni když něco potřebuju tam poraděj dobře,ale byl jsem v Praze v GM oproti Plzni se to nedá porovnat,co tam vše nemají a taky ten nával

Ještě nijak, dávala jsem to na reklamaci někdy po dvacátým, asi 23.6., tak vyčkávám. Ale docela už by se to šiklo, na dvě akvárka svítim momentálně lampičkama, to bude vyúčtování zase "pěkný"

Jak to vůbec dopadlo s těma LED pásky?
Já bych, kluci, možná i přijela někdy, ale mám to z vás nejdál. Takže vůbec nemam tucha, kdy bych se byla schopná do Pl vypravit a hlavně taky budu muset mít domluvený hlídání.
Škoda já už měl připravenou výmluvu že to protest proti cenám stočného a vodného

Příspěvků bude hodně, všichni nám dobře poradí, ale na setkání nás bude "pár". A možná jen okolí Plzně

Jen abychom nemuseli mít ohlašovací povinnost

Vidím, že zájemců je stále víc a to je dobře.

Berete si špatný příklady. Koukněte se na sraz Liberec - po čtyřech letech a povedl se

, už se i hlásí další zájemci

. Pravidelné pražské slezinky asi netřeba komentovat

.
Kdepak, neumřelo. Jen bych to nechal po dovolených. Přečtěte si vlákno "setkání Pardubice", tam to zrovna moc nedopadlo

, zkusíme se poučit, ne? Zkuste tak předběžně navrhnout termín a místo setkání (restaurace v Plzni?). Ten víkend souhlasí

To právě máme v záměru že o víkendu

Starší reakce
Tak to bude i pro mě dobrý, já "zamrzl" na gupkách. Pětatřicátníky nevynecháme a odpoledne u dědovo akvárek na Locháči

.Tak to jsem rád, až se uvidíme, společnou řeč určitě najdeme

Pro děti to bude pěkný a hafo gupek zaručeně a když se to prohlídne záchrana v podobě návštěvy u Tera(o)ristů úspěch zaručí

a jako završení návštěva Akva-Tera u sadů 35ků.A upřímě pokaždé doufám že zrovna na burze něco bude co tam nebylo

jinak bych nedával kilo za cestu a už vůbec nevstával v půl šestý ráno

Smozřejmě že je setkání a pokecání o našich vodách bude lepší než tu datlovat.
Já koukám, tam jsou asi všichni v IRISu a už se jim nechce "kamarádit" s jinýma

Hlavní je společný zájem a chuť si popovídat s "kolegama" z očí do očí o našem koníčku a ne jen přes net. Společné setkání si myslím dá víc, než hodiny před obrazovkou PC. A jak je vidět, už se to pohnulo

Zítra zkusím i tu burzu, ikdyž již jsem byl upozorněn, že to bude "bída", ale děti jsou už nažhavený, ale já vlastně taky, jen teď trochu zchlazený

Děkuji za informaci.Ale není 3x do roka celkem málo???Přeci je Plzeň 4-té největší město v republice

.Přestanu zbytečně polemizovat.Pokud k nějakému setkání dojde rád se zúčastním a pokud bude mít někdo o něco zájem přivezu sebou.
Jsou celkem 3, které pořádá Iris: Plzeňské akvaristické jaro (Den cichlidářů), Akvarista Plzeň a Plzeňský akvaristický podzim

Jen varuju předem že jsem náplava

Plzeňákum se asi moc družit nechce

a měli by

jelikož dvě burzy(co se teda burzou dají nazvat) je 2x ročně.A jinak na případnou výměnu moc možností neni či malinké kupčení.Teda ono těch burz je víc,ale pokaždé když tam jedu tak nic-moc

takže když člověk chce pokochat aspoň voko tak musí k tera(o)ristum.Jenže to není žádný nebe pro někoho kdo hmys nemusí.Jo ještěrky jsou fajn,ale to jejich žrádlo brrr

Také se přidám

Koukám že zájem mají spíš mimoplzeňští, než plzeňáci

Právě, když jsem narazil na to téma, tak jsem myslel, že už se plzeňácí scházejí a nejednou koukám, ono to je dva roky zpátky

. Tak jsem to chtěl dotáhnout do toho setkání. A nebo tam přijdu sám

. Jestli se nás ozve víc, tak těch pět, tak bych to viděl domluvit konkrétní datum

Jsem rád, že se aspoň někdo ozval. Někdo tam psal (předchozí starší příspěvky), že o víkendech nemůže, ale já bych měl problém v týdnu, ikdyž i to by se dalo zvládnout

Každopádně pro mě víkend také lepší

Mno joo počty to je slabina

No, možná už by nás bylo víc

Tak už nejspíš budeme čtyři

pokud to bude i nějaký rozumný čas o víkendu (spoj) tak by nebyl problém.
Budějce, Praha, Brno a teď se rozjedou ještě v Pardubicích a co Plzeň, ta se nechytne? Ani ty návrhy před dvěma lety? Nikdo nemá chuť něco vyměnit, pokecat o našem koníčku? To je mi nějaké divné

Tak plzeňácí a okolí, nikdo nechce na pokec, výměna kytek, ryb, šneků? Já když vidím ty reakce v Budějcích a v Praze, tak bych zamáčkl slzu

. Dříve bylo akvaristů všude dost, dnes je nás jak šafránu a "mladý" neznám.

Starší reakce
Koukám, že plzeňácí se nescházejí. Praha, Budějce atp. se setkávají a Plzeň zaostává. Jestli nás bude víc ....

. Napište
Starší reakce
No vida už jsme tři

Určitě by se něco bezbariérového našlo, rád tě zase uvidím

Mno pokud se sejdeme nějak bezbariérově, tak proč ne

ráda

a chválim nápad

Starší reakce
No tak já jsem určitě pro a jestli nebude zájem tak se bobe připojuju ale místo vína vemu něco ostřejšího a je to

Scházíme se pouze v týdnu protože o víkendu většina členu odjíždí na chalupi či chaty a nebo máme doma jinou práci.
Měl jsem to upřesnit, šlo mě spíš o setkání jednou za měsíc o víkendu, přes týden je to pro mě bezpředmětné

Co se týká Irisu tak se scházejí přes týden členové spolku což já ani nejsem a jak jsem již napsal přes týden jsem pryč

No co pokud nebude zájem tak toto téma zamknu, otevřu láhev vína a budu si povídat sám se sebou

Maje v Plzni Iris, není to plýtvání silami s organizací scházení, když se v tomto městě akvaristé schází docela běžně?????
Už se tu scházejí akvaristi pomalu v každém větším městě jen Plzeň pořád nic, tak jsem se rozhodnul založit nové téma jestli by byl o to v Plzni zájem se občas sejít pokecat, vyměnit zkušenosti atd.

Plzeňáci a okolí co vy na to?

Přidat reakci
1 ...... 3
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 1681x