17 • 47 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » parmičky 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 154x
01.01.07 19:26:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – parmičky
Ahojík. Vím, že parmičky by měly být nejméně po 8. Když zkombinuji 4 parmičky čtyřpruhé a 4 parmičky mechové, tak to bude fungovat jako kdyby byly od jednoho druhu? Nebudou pak zlé na jiné osazenstvo? Na některých stránkách je uvedeno, že jsou agresívní a někde zase, že jsou snášenlivé. Co mi poradíte z vlastní zkušenosti? Předem dík. ;-) palec ahoj
01.01.07 19:32:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDussy (428389419253) – ...
vzdyt to je tentyz druh, ale jine barvy
01.01.07 19:36:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNorton® – parmičky
To je v pohodě, mechová a čtyřpruhá parmička jsou si rovny. Já jich mám šest, tři a tři a jsou v pohodě. V trigonu, když tak koukni na mé osazenstvo. Pravda, nemám tam žádné labyrintky nebo skalary, jenž mají dlouhé ploutve a jsou celkem pomalé. Pokud jsou s rybičkami, které jsou čilé a pohyblivé jako ony (parmičky), tak to je myslím v pořádku.
01.01.07 19:59:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – kamarádky - to norton
Dík. "Starý" známý nezklamal. Já jsem si to myslela, ale chtěla jsem se ještě utvrdit. Vím, že mechová je vyšlechtěná uměle. Tak to zkusím zatím s šesti, když jsou v pohodě. palec potlesk ahoj
01.01.07 20:06:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKurhell® – parmičky
Parmičky jsou nej ryby. nejsou drahé,jsou pěkné.
Já jich chovam s rajovci a v poho
viz. moje akva
http://rybicky.net/nadrz.php?c=837 :)
02.01.07 15:57:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekáňa :))) (418185110207) – dotaz
Můžu dát k neonkám, pavím očkům a platám nějaký druh parmiček(jakýkoliv)?? Dost se mi líbí potlesk potlesk potlesk smich
02.01.07 16:09:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNorton® – to Aňa
myslím, že ano. Sice to s pavími očky nemám vyzkoušno na vlastní "ohmat", ale platy a neonky jsou v pohodě. Bavíme se o parmičkách čtyřpruhých. Jsou ovšem i jiné, daleko klidnější parmičky. S "beťákem" mám parmičky zlaté a ty mají klidnější náturu než čtyřpuhé. Takže, není parmička jako parmička! Mají také každá jiné nároky nejen co se společnosti týká, ale také co do vlastností vody, velikosti životního prostoru etc....! ;-)
04.01.07 17:52:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekáňa :)))) (418185110207) – .
Jo fakt moc moc díky ;-) ;-) ;-) smich smich smich potlesk potlesk palec palec palec

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 10:01:17 • 1.065 s