19 • 49 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » Skaláry 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 130x
18.02.06 12:00:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekThom@s (-12-11-10-9) – Skaláry
Zdravim... Mám ještě jeden dotaz. Chtěl bych do akva nějaké skaláry, neonky, živorodky atd... Nebudou mi je ty skaláry požírat? Někde jsem četl že jo a někde že ne... díky
18.02.06 12:21:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpepa (-12-11-10-9) – skalár
cau,
ja mam taky skaláry a neonky a jeste tetry, a zetim jim ten skalar nic neudel, nekdo mi taky rikal, ze je bude pozirat, ale v akvaristice mi rekli, ze se snesou a bude to ok, zatim je, tak uvidime..
18.02.06 12:27:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTomáš (-12-11-10-9) – skaláry
hm... tak ok díky ti...
18.02.06 19:41:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSarka001 (-12-11-10-9) – Skaláry
Stačí když si koupíš mláďata skalár tak ony si na neonky zviknou.Navíc neonky se schovají a utečou.
19.02.06 19:31:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKiller (-12-11-10-9) – sklary
nejdřív nech neonky ať vyrostou pořádně,když budou jen mláďata,tak je skaláry požerou,ale jinak ne...
19.02.06 20:34:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbeli (-12-11-10-9) – skaláry
dají se chovat skaláry a čichavci dohromady ?
jeden muj kamarád má skalary velké asi 10cm a když koupil dva čichavce modré tak jednoho skaláry zlikvydovali na druhý den, a toho druhého prý uplně psychicky tak za týden, prý jak se na něho skalár jen podíval a chudák čichavec lítal po celém akvarku až zdechl . akvarko ma větší asi 250l.
je lepší koupit větší čichavce a menší skalary ? líbí se mně oba dva druhy rybek co koupit? ja mam akvarko asi230l vody a výšku 70cm
19.02.06 20:55:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKiller (-12-11-10-9) – skalár+čichavec
tak to se docela divim...já měl asi rok spolu čichavce modrýho,skaláry,mečovky,paví oka a blackmolly a vůbec jim to nevadilo.Asi půl roku sem měl čichavce perleťového a medového se 3 skalárama v malem akva, asi jen 72 l a chcípli až když sem odjel na týden pryč...nevim ani jak se to stalo...máma krmila a když sem přijel tak už tam nic nebylo...prej to chcíplo,tak to vyhodila
20.02.06 02:13:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpSYchonaut (-12-11-10-9) – .
já měl skaláry a čichavce modré spolu docela dlouho a snášely se vpohodě. Jen ty čichavci se mezi sebou vybili až zbyl jen jeden. Když sem ale pustil dvě menší neonky do akvária, ani sem nevěřil jak má ta skalára velkou tlamku, dkyž sem za chvíli přišel a čouhal ji z ní ocas neonky:-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 11:54:27 • 0.884 s