Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

3D pozadí a mléčný zákal

 

NápovědaFórum » Dekorace a dno » Pozadí 

Žádná předchozí stránka 1 Přejít na další stránku   1  
3D pozadí a mléčný zákal
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 13:30 Muž O.Tom [439] Re: Petr
Jsem tak uvazoval jestli by tobe nepomohlo na pozadi nastrikat rozprasovacem samotne tvrdidlo, kdyz ti tam leze jen par kapek, ale asi je to blbost :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 13:22 Petr Re: NASREDDIN
Pozadi me nebela, ani voda nebela. Epoxyd se zrejme pouze vysrazel do krupeji. Viz. prilozene foto (takove ty bile perly, ci kulicky, co jsou na fotce videt).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 13:17 Petr Re: HaDaS
Diky za info. Presne tak, chybama se clovek uci... Pozadi mam prilepene ke sklu "na tvrdo" akva tmelem, takže ho tak snadno nevyndam. O redeni lihem jsem cetl v ruznych navodech, takze jsem v tom nevidel problem. No bohuzel... Ale diky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 12:38 Muž O.Tom [439] Re: HaDaS
Jak jsem tu uz psal, taky delam pozadi a jak to tu ctu, zacinam se cim dal vic bat. Pri natirani jedne casti jsem redil lekarskym 60% lihem. 100ml pryskyrice 6,5ml tvrdidla, dukladne promichano a nasledne pridano 6,5ml lihu, pryskyrice po pridani lihu zbelala. Natrit jsem to natrel, vypada to ze drzi a michal jsem do toho jeste pisek. Posbiral jsem zbytky a tlipance zaschle hmoty s piskem a nahazel do misky s vodou, jsou ve vode uz paty den a nepozoruj zadne zavady. Ale.. jestli se to muze projevit az za dlouhou dobu.. Byla to da se rict prvni vrstva a ma na to prijit druha. Redit uz to nebudu, zjistil jsem ze kdyz delam v teple a pixli s pryskyrici si trosku zahreju, tak se sni mnohem lepe pracuje. Snad to bude v poradku, jinak me trefi. Nejradeji bych delal bridlicove jako v mem prvnim akva, ale tady v novem velkem by bylo hodne tezke a muselo by se lepit na trvalo. v prvnim akva ho mam zavesene. Hromske umelotiny, vyjde to draho a jsou stim takove problemy :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 09:45 HaDaS Re: Petr
Vzhledem k tomu, že kdyby jsi dělal nový vrchní nátěr, abys uzavřel celé pozadí, by bylo zapotřebí vše vypustit, vysušit atd., tak Ti doporučuji vyrobit pozadí nové, dle jiného technologického postupu. Lihem neřeď.
Hold, chybami se člověk učí. Já mám pozadí z montážní pěny a akrylátového nátěru a vše v pohodě. Můžeš se podívat do mé prezentace viz. rybicky.net/nadrze/13162 .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 01:40 Muž NASREDDIN [1383]
Petr napsal: Podle navodu jsem postupoval. Epoxyd jsem ovsem lihem redil.
Dle návodu jste nepostupoval :-(.
Často pozadí zbělá z toho důvodu, že se jasný zákaz ředění poruší.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.12.2011 21:41 Petr Re: HaDaS
Fotka k příspěvku Dekuji za odpoved. Podle navodu jsem postupoval. Epoxyd jsem ovsem lihem redil. U toho okru jsem pomer prilis neresil. Dal jsem tam toho trochu, aby se epoxyd zabarvil. Prikladam i fotografii. Spise usuzuji, ze asi nastala chyba pri prvni cirem nateru, ktery ted pres ty dve vrstvy s okrem prolezl na povrch. Potrebuji tedy hlavne poradit co ted s tim? Jo a za ten odkaz se omlouvam, kopiroval jsem dotaz z jinych stranek na rybicky.net a nejak se tam prikopiroval i odkaz.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.11.2011 11:49 HaDaS Re: Petr
Pokud jsi postupoval podle návodu na pixle, neředil lihem apod. (nutno rozmíchat řádně originální tvrdidlo), tak by mohl, opakuji mohl, být problém v té okrové (práškové) příměsi do pryskyřice. Co to bylo zač a v jakém poměru? Popis postupu a nějaké foto by mohlo taktéž pomoci v radě. Na Tebou uvedeném odkazu jsem neobjevil nic, než opět Tvůj dotaz.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.11.2011 21:15 Petr – Problém s epoxydem na 3D pozadí
dobrý den,
vyráběl jsem si 3D pozadí (extrudovaný polystyren, epoxyd 1200 s přimícháním práškového okru) 1 nátěr čirý a 2 s okrem. Nechal dostatečně (cca 14 dní) vytvrdnout. Vše vypadalo ok. Nakonec jsem pozadí neutralizoval octem. Pozadí upevnil do akvária a napustil vodou na zkoušku. Po 4 dnech bylo vše v pořádku - voda bez zakalu, tak jsem vodu vypustil, akvárium osadil kameny, kořeny a květinami a znova naplnil vodou. Zapojil jsem filtr a zapnul topení. Po 2 dnech se na pozadí začínají objevovat krůpěje bílé hmoty, které lepkají. Myslím si tedy, že se jedná o epoxyd. Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? Případně můžete mi někdo poradit co s tím? Bude to vypouštět toxické látky do vody? Díky moc za odpověď.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 19:53 Muž filipsi [1295] Re: invalida
Tak na co tam je? Neni teda lepsi jen polepit zadek akva folii ;-)
(edit - jo taak, myslis svoje pozadi :). Tak to folii nepolepovat, spatne by se ...)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 19:21 Stistko re: filipsi
No na pozadí nejdřív nebylo vůbec vidět :-D ale když se mrknu ze strany, tak to nejspíš vychází z toho pozadí, protože z toho lezou takový bílý cancourky. Pak jsem myslel, že jsou to nálevníci, ale ty by po 24 hodinové kůře přes čerpadlo UV lampy snad nepřežili :-D

Jsem viděl název 3D pozadí - mléčný záklal, tak jsem si to spojil, ale hlavně voda je jak mlíko (teda teďka už tolik ne), takže na pozadí toho zase tolik vidět není :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 19:17 Muž filipsi [1295] Re: Stistko
Ted to ctu dukladne, ze neni mlecne zakalene pozadi, ale voda. To bych do souvislosti s pozadim prilis nedaval.
Hledal si spatne, v navodech to sice bez varovani casto je, ale v mistnich diskuzich je tema "proc mi zbelalo pozadi" docela oblibene.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 19:16 R Muž romant [27982] Re: Stistko
No tak pokud je to tak, tak bych řekl, že už se toho sajrajtu do vody neuvolňuje. Ta výměna vody bude pro to rozhodnutí, zda-li bourat, či nee zřejmě rozhodující. Na to čištění hladiny použij obyčejnou pet lahev ponořenou do akva a tím otvoren to jímej dovnitř, je to překvapivě účinná metoda.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 19:05 Stistko re: romant
Dneska ráno to vypadalo stejně, ale když jsem se odpoledne vrátil, tak voda je už méně mléčná, ale ten šlem se přesunul všechen na hladinu, tak vymýšlím, čím ho odstraňovat.

Rostlinky se zatím drží a žádné další neodumírají - fakt asi prozatím. Voda sice ještě lehce smrdí jak bažina, ale není to už takové jako včera.

Dneska už kýble netahám, ale zítra přivezu hadici, takže vymění těch 80-90% a uvidím, co se bude dít.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 18:48 R Muž romant [27982] Re: Stistko
Když jsi vyměnil větší část vody, tak se ten stav opět obnovil do stejný intenzity zákalu? Pokud ano, tak Ti opravdu nezbyde než to pozadí vykuchat ven.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 18:42 Stistko Re: filipsi
pozadí je ale natvrdo nalepené na zadní sklo akvária silikonem...nejsem si zrovna jistej, že to bude bezproblémů dolů...ředil jsem v rozporu, ale ve všech návodech na netu jsem našel ředění 1:1 bez problémů...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 17:37 Muž filipsi [1295] Re: Stistko
Ale v rozporu s navodem si smes redil, lihem. Pukud vim, redeni je (byvalo) vyslovne v navodu zakazane. I kdyz to lze, skryva se prave v tom ta nejcastejsi obtiz - zbelani, mlecny zakal. Na vine je vetsinou lih s prilis velkym obsahem vody.
Proto doporucuji na podobne veci pouzivat jine, niskoviskozni pryskyrice. Prace je s nimi super, a vyssi cena se vrati v daleko mensi spotrebe a absolutne bezproblemove a komfortni praci.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 16:48 Muž sollik [257] - CichlidyRe: Stistko
Když pozadí vytáhneš a necháš ho pár dní na suchu tak mu to jedině prospěje, ale jestli se do vody skutečně uvolňuje nějaká chemie z pozadí tak to ty rostliny nemusí přežít. Ale je to na tobě jak se rozhodneš. Já bych upřednostnil rostliny, s pozadím se nic nestane když ho vyndáš .....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 16:14 Stistko re: sollik
Tvrdidlo jsem dělal podle návodu, jak bylo uvedeno..odměřoval jsem to na mililitry :-( Dneska zkusím ještě vyměnit 90% vody a uvidím, jestli se to odplaví a zákal se znovu udělá nebo ne. Rostlinek je mi líto, ale toho pozadí taky (strávil jsem nad ním dost času a levná sranda to taky nebyla). Jinak UV lampa nepomohla, takže to bude pravděpodobně z pozadí. Uvidím..je to poslední šance, pak pozadí vytáhnu a udělám nové (tentokrát jen natřené balakrylem)...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 15:57 Muž sollik [257] - CichlidyRe: Stistko
Jestli jsi to nechával vytvrdnout jak píšeš 3-4 dna mělo by to být v pořádku. Jediné co mě napadá je špatný poměr tvrdidla k pryskyřici a tím pádem nevytvrdlá pryskyřice. V každém případě bych na tvém místě pozadí z nádrže vyhodil a soustředil se na rostliny. Pravidelně měnil vodu dokud zákal nezmizí. Pozadí si za pár korun vyrobíš nové, rostlin za 2000,- by mi bylo líto ......
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 06:49 Stistko Re: Dzira
Jak jsem psal, po každém kroku jsem nechal 2-3 dny schnout. Pryskyřici jsem normálně namíchal podle návodu s tvrdidlem a pak přidal v poměru líh, vzhledem k tomu, že předtím byla konzistence taková, že bych toho moc nenatřel. Včera jsem vyměnil 70 litrů, pak jsem přidal UV lampu, neb zjišťuju, jestli to nejsou nálevníci, pokud ne, tak bude problém nejspíš v tom pozadí :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2010 23:26 Muž NASREDDIN [1383] Re: Stistko
Stistko napsal: No ředil jsem 1:1, jak jsem si přečetl někde tady na webu
Bohužel to tu je často psáno :-(.
Přitom Epoxy 1200 se neředí, ředit není potřeba a výrobcem je to jasně napsáno.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2010 23:15 Muž Dzira [38] - RostlinyRe: Stistko
Použil bych silnnější filtraci, nebo větší objem filt. hmot, aby se rychleji vytvořily bakterie..jestli voda zapáchá bažinou, je tam špatně nastavený poměr rozkladu a spotřebování dusikatých látek a hromadění plynů a odpadních látek, proto bych řekl ten zápach. Nejsem odporník, ale nevím proč používat takový poměr epox a líh? Pak netrefíš poměr trvrdidla, který ti dost usnadní dobu tvrdnutí pryskyřice a může se stát, že ti to pak pouští takový zákal, jestli je to čerstvý. I ten silikon s touhle kombinací by mohl dělat problémy, jestli jak tu již psali ostatní, nebyl dostatečně vyschlý. Variant je dost. Určitě bych každý den měnil trochu vody a nečekal bych týden, jestli se to ustálí nebo ne. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2010 21:08 Stistko re: annis
No ředil jsem 1:1, jak jsem si přečetl někde tady na webu v nějakém návodu. Dělal jsem s epoxidovou pryskyřicí prvně, takže právě pokus, omyl :-(

Tohle je opravdu uhnívání listů...takhle rychle a v takovém množství myslím rostlinky k submerzní formě listů nepřechází...navíc i ta voda je cítit jak bažina :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2010 21:06 Žena annis [21] Re: Stistko
Tak to si myslím,že by stačit mělo.Ještě k tomu lihu-mám dojem,že na zákal,šlem z pozadí si stěžovali ,když víc epoxy pro tuhost zředili.Ale nakonec zákal ustoupil.Ty rostliny-není možnost že přecházejí v podvodní sub formu?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2010 20:56 Stistko Re: annis, solik
ten kouř je z bionitrivce. fotil jsem to proto, že to moc pěkně vypadá...vodu s mléčným zákalem mezi fotkama nemám. Jinak k tvorbě pozadí. natřel jsem akvarijním silikonem a posypal pískem - schlo to asi tři nebo čtyři dny. Potom jsem se rozhodl, že to teda ještě dodělám epoxidovou pryskyřicí a opět to schlo asi tři nebo čtyři dny. Jinak jsem dneska řešil hlavně umírající rostlinky (ve velkém)...což teda nevím, jestli souvisí nebo ne. I když je pravda, že z akva je pořád cítit lehce silikon :-( Ovšem to teda nevím, jak dlouho bych to měl nechat schnout, aby to v pohodě vyprchalo :-(

No přivezl jsem si UV lampu, tak uvidím, jestli to třeba nejsou nálevníci, protože když jsem dneska odčerpal vodu, tak jsem na pozadí neobjevil vůbec žádnej šlem.

Jinak ten "zákal" v podstatě vznikl až po nalití bionitrivce, ale ten se od soboty neusadil a takhle to v akva vypadá, Jinak dneska už to smrdělo jak v bažině (vzhledem k odumírajícím rostlikám - ty jsou podle odborníka spálené - takže asi od hodně studené vody, kam jsem je musel narychlo dát, protože nám netekla teplá voda).

No uvidíme, co se bude dít dál...přinejhorším jsem vyhodil dva litry za kytky a půjdu koupit nový, až se akva trochu zklidní :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   08.11.2010 18:36 Muž sollik [257] - CichlidyRe: Stistko
Podle fotek to vypadá, že ti někdo chodí hulit za kořen :-D Trochu mě překvapuje kolik akvaristů má nutkání do nové nádrže hned něco lít :-( Jak dlouho jsi nechával jednotlivé vrstvy schnout? Myslím silikon i epoxy ....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2010 17:33 Žena annis [21] Re: Tragett
tjn mě jde ale o to ,jestli Stístko nechal zaschnout silikon po pískování povrchu a před nátěrem epoxy.Jestli to utemoval,nešel k silikonu vzduch -nezaschnul a teď se skulinkou dostává ven-působí,pracuje,dělá zákal aj.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2010 17:27 Muž Tragett [61] - Mořské rybyRe: annis
ja kdyz sem treba pozadi lepip do akva, tak sem pak kdyz sem ho vyndaval (po mesici!) tak jsem jistil, ze silikon zaschnuty neni, proto je potreba poradne nechat zaschnout ... :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2010 17:24 Žena annis [21] Re: Stistko
To je škoda...nemohlo to způsobit nedostatečné zatvrdnutí silikonu? Nejsem žádný expert na nátěry :-) ,ale kdo ví, co by mohl udělat nedostatečně "dejchlý" silikon+ epoxy.Nebo také příliš moc naředěné tím lihem.. Vím,že to problémy dělává,ale u tebe je to nějak moc,řekla bych.Ta fotka s "kouřem"-to je ono?Já pozadí dělala Balakrylem+písek ,každá vrstva schla několik hodin, raději jsem nespěchala .Naštěstí bez problému.Tak snad se to i u tebe uklidní :-) nádrž je to pěkná
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2010 16:06 Muž Tragett [61] - Mořské rybyRe: Stistko
No ja sem to delal taky, jak je videt vyse ... Postupem casu se to uklidnilo samo od sebe, kazopadne me to delalo to pozadi, jakmile sem to vyndal, okamzite se to ustalilo. Taky jsem denne menil cast vody, v akva byla pekne nechutna, neco jako mys ty na ty fotce v prezentaci (takova "mlecna") a byla trosku cictit jakousi chemii ci tak.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2010 14:09 Stistko – mléčný zákal na pozadí
Udělal jsem pozadí z extrudovaného polystyrenu (pájka, horkovzdušná pistole), natřel akvarijním silikonem, potom posypal jemným pískem a přetřel epoxidovou pryskyřicí (s tvrdidlem a naředěnou lihem), potom jsem zneutralizoval octovým roztokem a pořádně opláchnul. Po založení akva a napuštění vody se mi po dvou dnech (po přidání bionitrivce, který přirozeně nejdřív vody zakalí, ale následně vyčistí) se mi voda značně zakalila - přijde mi to, jakoby se uvolňoval do akvária jemný šlem z pozadí.

K tomu mi začali hodně chřadnout rostlinky (přidané v pátek) a neděli jsem již pozoroval, jak hromadně začínají listy sklovatět (papírovatět) a stáčet se :-( Nevím, jestli to není způsobeno tím pozadím...poradí někdo?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2010 13:55 Muž Tragett [61] - Mořské rybyRe: csnoro
jo to vypda cca stejne no, tak to mam radost :) super, parada, diky moc !
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2010 13:39 Muž csnoro [7] Re: Tragett
Fotka k příspěvku Ja som mal ťiež taký istý problém, treba pár dní počkať. Takto to vipadalo
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2010 11:40 Muž Tragett [61] - Mořské rybyRe: chlade
To jste me chlapci ujistili, ze je to OK, ja se bal zda to neni toxicky ci tak neco .. samozrejme je treba to poradne nechat zabehnout, ja spis myslel ze ten zakal je z Balakrylu ci tak neco
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2010 11:31 chlade Re: Tragett
určitě jak už bylo psáno, časem to zmizí samo!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2010 11:26 R Muž romant [27982] Re: Tragett
Nic než čas a trpělivost nepomáhá. Ta výměna části vody to sice vylepšuje, ale neřeší to. Musíš pár dní vydržet, mě to trvalo asi týden a změna pak přišla ze dne na den. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2010 11:22 Muž Tragett [61] - Mořské rybyRe: PR
No ja sem prave taky cetl o tomhle a tak, jen mi proste prijde divny,ze ta voda je takhle hodne zakalena ... Bojim se toho ze se neco z toho pozadi uvolnuje a bude to zlobit ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2010 11:20 Muž PR [3] - CichlidyRe: Tragett
Nech to chvilku běžet. Taky se mi tam dělal sliz na 3d pozadí a potom do týdne zmizel. Voda v novém akváriu je skoro pokaždé mléčná jsou tam přemnožení nálevníci. Akvárium se musí nechat zaběhnou.Je tady na to spousta témat stačí hledat. Hlavně nic neuspěchej. Petr
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2010 11:00 Muž Tragett [61] - Mořské ryby – 3D pozadí - mléčný zákal (!)
Ahoj, potreboval bych nejakou radu. Udelal sem dle navodu zde 3D pozadi z polystyrenu a castecne PU peny. Pretrel 3 vrstavmi balakrylu matneho, hnedeho. Po zaschnuti jsem pozadi prilepil pruhlednym 100% silikonem ke sklenene desce a vlozil do akva - jednou houseknkou jsem to posychroval, aby mi to nevyplavalo. Nandal jsem pisek a jemny sterk na dno a narovnal kameny. Zacal jsem napoustet vodu a ejhle - problem. Z pozadi se uvolnuje bily slemovity zakal a cela voda je temer nepruhledna, 4x jsem celou vodu vymenil, filtruju a porad nic, 2x denne cistim filtr od toho zakalu a porad se to nelepsi. Vlockovac nepomaha. Pokud upustim vodu, opet vidim, jak se z pozadi uvolnuje slemovity zakal :(

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2010 21:11 Muž Sm@tts [7] - CichlidyRe: cenega
takže čím déle to schne tím líp ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2010 21:11 Muž Sm@tts [7] - CichlidyRe: luckyluck
no ja to taky tak zkoušel ale nemám moc peněz a rodiče na mě kašlou....chodim do prace a živim se dá se říct sám ....a balakryl vyšel o dost levneji neŽ epoxy....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2010 21:07 Muž cenega [1] Re: Smatts
ja osobne jsem zadne problemy z balakrylem nemel,kdyz se to necha poradne uschnout (to moje schlo asi pres tyden 200x75cm )tak by melo byt vsechno v pohode ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2010 21:05 luckyluck Re: Smatts
já jsem to natřel epoxy a posypal pískem... a drží to.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2010 20:56 Muž Sm@tts [7] - CichlidyRe: Johan
jen voda pozadí a filtr Eheim prof.2 (2028)
v nějakém topicu jsem už četl že se jim taky udělala pěna a že za měsíc zmizela...ale už nevím kde presně to bylo :(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2010 20:50 Muž Johan [4945] - RostlinyRe: Smatts
to akvárium je už založené? Nebo je jen s pozadím a vodou?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2010 20:47 Muž Sm@tts [7] - CichlidyRe: luckyluck
jakože přes tu vrstvu balakrylu to natřít jěště epoxy?? jinak mam doma 0.5 kg pixlu s kterou jsem to zkoušel před balakrylem....mam docela velké pozadí 140x50 cm... a epoxy mi příjde docela drahá......jde to nejak víc rozředit než 100:100:7 (lih:epoxy:tvrdidlo) ? jako třeba 200:100:7 ? :-D prostě abych toho nemusel kupovat tolik :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2010 20:35 luckyluck Re: Smatts
Otázka je jestli je to opravdu z toho pozadí, ale pokud ano tak to natři epoxy 1200, je to pryskyřice..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2010 20:01 Muž Sm@tts [7] - CichlidyRe: Johan
nic jiného v akva neni....byla to jen taková zkouška co se vůbec stane při kontaktu pozadí s vodou :(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2010 19:56 Muž Johan [4945] - RostlinyRe: Smatts
A seš si jistý, že ta pěna je z pozadí? ;-)

+ Přidat reakci


Žádná předchozí stránka
Přejít na další

[1] 2

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 1678x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/15478-3d-pozadi--mlecny-zakal-