38 • 85 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » bojovnice 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 219x
23.02.06 09:52:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklajla (-12-11-10-9) – bojovnice
ahoj, chtěla bych se zeptat, zda si můžu pořídit samce bojovnice do společenskýho akva, kde jsou mimo jiné skaláry. Neublíží si navzájem? Jo a ještě jedna věc - viděla jsem bojovnice prodávat v malých kelímkách. Je to normální? dík.
23.02.06 15:06:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPavel (-12-11-10-9) – Bojovnice pestrá
Normální to je pro komerční prodej.
Bojovnice je společenská ryba , ale každý jedinec je jiný tak kdyby dělal problémy tak mu dej z boku zrcátko a on dá pokoj.
Jinak tady je dobrý web o těchto rybkách.
http://betta.wz.cz/index2.html
23.02.06 18:52:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTomáš (-12-11-10-9) – Ahoj
Ahoj Lajlo, no asi tak nějak , jak to píše kolega, každá bojovnice ja specifická, ono taky záléží na podmínkách , které jim vytvoříš v akvarku! Jsem z kolejí a pořídil jsem si právě bojovnice, mam 3samečky a 3 samičky, ale dva samečky mam samosttně oddělené, aby se škadlili přes sklo a třetího mam spolu se samičkami! Je zajimavy, když semtam hodil žarovku, vytahla mi vodu až na 30stupnu, jak v těch thajsých bažinách! začaly se mi rvát mezi sebou i samičky, ta teplota děla divy§ pak se mě jedna vytřela se samcem, ale zbylé dvě jim rozbili pěnove hnizdo a požrali jikry, nic jsem s ti tady na kolejich nemohl dělat! Když ale teplota byla kolem 24 stupnu, rybky byly poměrně klidné! Jinak jse je měl kdysi i ve společenské nadrži, když tam máš takovy macky skalary, tak by neměl být problém, ale je to fakt individualní, třeba natrefíš zrovna na nákyho steklouna bettu!) Měj se pěkně! Tomáš ;-)
15.10.06 20:15:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMonca (-12-11-10-9) – bojovnice
Ahoj akvaristi! Mam tyden sve prvni akvarko 45l a v nem samce bojovnice a 5 neonek Teda uz jen 4 :-( , protoze bojovnik jedne ukousal ocasni ploutvicku...Jsem z toho nestastna, poradte co mam delat.Dala jsem mu i na jednu stenu zrcatko, ale stale neonky pronasleduje...Bojovnice se mi moc libi, vsude se docitam, ze muyou byt ve spolecnem akva, tak kde delam chybu???
15.10.06 23:32:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksolem® – to monca
můj návrh jak uklidnit bettu, máš na druhém fóru, tady bych jen podotkl, že pokud vím neonky se nemají chovat nad 24 stupňů a betty spíš 24 a více..
17.10.06 17:37:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMája® – Bojovnice
Já bych jí se skalárama nedávala ne To si myslím není moc dobré,skaláry žárlí na její ploutve a útočí na ni.Jo a v akvaristikách jak jí mají v těch malých kelímkách,tak tak se bohužel prodávají bojovnice a "chovny" bojovnic a také na výstavách je to stejně,jsou vedle sebe vtěch 5l a míň a koukaj na sebe přes to sklo nebo plast a ukazují tak svoje krásné ploutve v plné kráse,aniž by se zranili,jeden druhého ano Tak se měj,ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj
17.10.06 17:53:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – solem
Ty neonky pokud jsou obecné tak klidně do 27°C a červené 30°C i víc. Jako společnost pro terčovce to ani jinak nejde.
17.10.06 17:57:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKate® – Bojovnice
No, já když je vidím v akvaristikách, tak v těch mrňavejch kelímcích vypadaj spíš poněkud chcíple, než že by se předváděli. A maj je tak skoro všude, vždycky ležej tak smutně na dně, chudáčci :-( :-( To by byl takovej problém zařídit pro ně alespoň 10l akvárko?!?!? >:-(
17.10.06 17:59:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklajla (-12-11-10-9) – rada
lajla podla mojich skusenosti kup si radsej nejake male hranate akva a bojovnicu maj tam. nedavaj ich ku skalarom.
19.10.06 07:11:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekaduska2004 (-12-11-10-9) – betta
Chtěla jsem se zeptat....pořídila jsem si samečka betty.....plave tam v akvárku chudinka tak sám a samičky zrovna teď nemají;-) Kterýho rybího kamaráda bych mu mohla pořídit, aby to ve zdraví přežil???? Děkuji moc za odpověď;-)
19.10.06 14:45:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – mno
No tak treba ja mam u Bettynek čichavce :)
19.10.06 16:01:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekaduska2004 (-12-11-10-9) – :-)
ano mno čichavce bych mohla zkusit...jsou to pěkný rybky.....kdyby měl náhodu někdo jinčí nápad, tak budu jenom ráda.... ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 18:24:19 • 0.866 s