35 • 77 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » jakou rybku??? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 153x
05.01.07 16:08:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – jakou rybku???
Achóój ahoj mám 60ti litrové akvárko, v něm neonky,paví očka, sumečky a platy pestré. Chtěla bych ještě nějakou nejlépe bílou rybku (rybky), vhodnou pro začátečníky... Jestli mi poradíte, jste palec palec palec a máte u mě velkou love love love smich
05.01.07 22:38:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDussy (428389419253) – ...
kolik tam tech ryb mas?
05.01.07 23:02:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaliman® – ...
No pokud si dečteš délku ryb v cm(máš to v atlase) a vyjde ti méně než 60 tak si tam dej to co ti ještě zbylo. Jestli chceš bílou rybku...zkus dát white(nebo silver) mollu. Jsou to nádherný a nenáročný živorodky.
02.09.07 18:26:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbublina (433397482171)
bílé rybky, hmm. Osobně bych doporučila perleťovky brazilské, ale jsou to obři a nesnesou žádnou rostlinu. Jinak asi tu white molly, i když sama živorodky nechovám ( to by zachvíli bylo filet! :-D )

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 19:43:52 • 2.799 s