42 • 91 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Krevetky » Krevetky jako potrava 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 108x
10.04.06 20:04:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarek (-12-11-10-9) – Krevetky jako potrava
Ahoj. Chtěl jsem se vás zeptat, jestli mohu používat takové ty malé krevetky jako živou potravu pro moje skaláry a akary hnědé. Prý jsou docela nenáročné a dobře se množí. Budou mi je ty rybky žrát? Díky za rady
11.04.06 08:01:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – krevetky
Jasně že ti je budou žrát. Bude to pro ně velice příjemné zpestření jídelníčku, ale trochu dražší. Některé ti možná i přežijou záleží jak máš členité úkryty
11.04.06 08:15:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarek (-12-11-10-9) – Dík
A myslíš, že sežerou i dospělé jedince? Ty by snad nemuseli, ne?
11.04.06 13:08:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – přežijou?
No záleží jaké krevetky si koupíš ale stejně počítej s tím že i dospělci se vzhledem k nepříliš účinnému pancíři stanou potravou. Jedna z možností jak by jsi je mohl chovat je že si pořídíš samostatné akva na chov krevetek. Jinak se spíš připrav na chutný oběd

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 18:16:22 • 0.989 s