11 • 40 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » Betty nebo parmičky čtyřpruhé 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 152x
15.04.06 16:27:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiiki (-12-11-10-9) – Betty nebo parmičky čtyřpruhé
Prosím chci se zeptat:Budu asi mít 2 akva specializované jen na jeden možná dva druhy.Akvárium bude mít objem 64 l.A chci tam bud mít Betty(1 samečka,3-4 samičky) nebo parmičky čtyřpruhé(mechové,albíny a normální) a s nima možná ještě nějakou parmičku.Poradtě prosím které rybičky si mám zvolit a klidně i napište co mají rádi např.:krmivo,kolik rostlin a jestli jsou třeba na něco háklivé.MOC DěKUJU Už PřEDEM!! X-)
15.04.06 16:51:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMája (-12-11-10-9) – ta
Tak já bych Ti spíš doporučila ty betty,ale jak se ty rozhodneš.Ty betty sou podle mě hezčí a mileší.Jo a nemaj moc rádi moc tvrdou spíš polotvrdou až měkkou.Jinak do 64l akva si dej asi spíš ty 4 samice,aby ty samice nebyly utahaný,ale zase na toho samce to je taky dost(stavění hnízda-zabere mu to asi 8 hodin)...jo a trpí asi dost na zaplísnění :-( !!Zatím se měj
15.04.06 17:51:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiiki (-12-11-10-9) – Betty nebo parmičky čtyřpruhé?
moc díky!! ;-)
15.04.06 19:01:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMája (-12-11-10-9) – neni zač
Vůbec není zač!!!Kdybys měla ještě potom otázky kolem chovu,ptej se.Ať se Ti líbí a plavou!Zatím ;-)
15.04.06 19:06:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMája (-12-11-10-9) – jj
Jo a tvrdost vody má být od 5 a nejvíc 19°dGH,to jen abys věděla kolik přesně.Jo a budeš chtít mít mladý????
15.04.06 23:20:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiiki (-12-11-10-9) – mlady???
No nevim nevim ale asi jo
16.04.06 20:29:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetr® – DOTAZ
Čau mám akvárko 200l dnes založené a ještě nevím jaké rybky chci něco co pujde i množi a nebude pro začátek moc náročné. Poradi někdo,DÍKY. :-)
16.04.06 20:54:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiiki (-12-11-10-9) – nenáročné
Pro Petra:Jestli je chceš i množit tak to jsou dobré živorodky hlavně paví očka,black molly(ty už je těšší rozmnožit).Jinak třeba spousta teter např.:neonka obecná,neonka červená,tetra černá a tak podobně.Docela nenároční jsou třeba čichavci,skaláry(ty by se ti do tak velkého akva hodily),rájovci,dánia pruhované a jim podobné.Taky třeba mečovky,platy různé parmičky a určitě ancistrus ten je dobrý na čištění dna a taky pancéřníčci ti taky žijí u dna a čistí akvárko.Na výběr je prostě hodně!
17.04.06 10:31:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMája (-12-11-10-9) – kiiki
Jo kiiki,tak když tam budeš mít samice tak to asi mladý budeš mít-když Ti samec dostaví hnízdo pak bude hlídat ty jikry,a když se vylíhnou ty mladý,tak pak musíš dát velký rybky pryč,aby je nesežrali,jo a když samec začne hlídat hnízdo dej pryč ty samice.No a když nebudeš chtít mít mladý,tak To moc nedoporučuju mít samice,ale jenom jednoho samce,a to je zase podle mě na 64 l akvárko málo!Tak ať se vede,hooodně štěstí!!! ;-) :-) ;-)
17.04.06 10:33:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMája (-12-11-10-9) – promiň
Promiň kiiki,když samec dostaví hnízdo,a NE když Ti samec dostaví hnízdo,PROMIŇ!!! ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 09:30:31 • 0.855 s