34 • 96 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Jaké rostlinky k tlamovcům. 

Aquato.cz

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 206x
28.05.06 22:01:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha (-12-11-10-9) – rostlinky k tlamovcům
Prosím poraďte jaké rostlinky k tlamovcům. Rybičkám se daří, ale zaleni ne. Ňejak neroste a neroste, je zahnědlá a občas upadne lístek.Dík. :-(
29.05.06 10:10:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMárty® – rostlinky
spise zadne, rostliny se s tlamovci moc neudrzi, vetsinou je rozcupujou, muzes skusit ruzne druhy anubiasu, ale to je tak vse
29.05.06 11:16:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – rostliny + tlamovci
tak mě nějakou dobu vycházeli tlamovci s rostlinkama docela dobře,ale jak už jich tam začlo být hodně,tak se do rostlin pustili a nezachránil je ani mech,ani listy kopřivy,prostě nic...teď mam novej problém - na rostlinách je silná vrstva řasy a já zjistil že už mam v celym akvárku jen dva čističe + šneky,tak s tim musim něco udělat...Jinak bych tam dal asi jedině anubiasy,úpak tam mam bolbitis a crihium thanum microsorium...
29.05.06 16:15:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha (-12-11-10-9) – rostlinky
Dík za rady. Zkusím to. Oni je ani moc necupujou. Spíš bych řekla, že se jim moc nedaří. Nevíte, čím by to mohlo být? Nevím ale jaké rostlinky mám. Myslíte, že by jim mohla ubližovat hnědá a zelená řasa? :-(
29.05.06 17:31:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek911 (-12-11-10-9) – Kytky
Zkus Hnědovku Křídlatou. Dle mých zkušeností vydrží poměrně hodně. Mám ji u dospělých Ocellatů a pořád se drží (jako jediná). Vydrží i zásaditou a tvrdou vodu, navíc přijímá živiny přímo z vody, takže s ní můžeš nechat obrůst dřevo atd...

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 18:41:58 • 0.982 s