01.06.06 10:52:53
Killer® Sumci – Kdo ví něco o šnecích

Zdravim,chtěl bych zjistit co to je za šneka to oranžový vlevo na kořeni...ten vpravo je šnek zebra.
Kdo má zkušenosti nebo má
spolehlivý zdroj s informacemi o nějakm z těchto dvou šneků,tak sem s nima...chci aby pak mohli jít do atlasu plžů
01.06.06 16:43:18
Killer® Sumci – don
vim že sem celé skupině těchto různěbarevných šneků říká nerity,něco jsem o nich četl už před delší dobou,ale mezi prodejci se
užívá tento název - šnek zebra
01.06.06 16:44:13
Killer® Sumci – šnek
nicmeně děkuji za odkaz.Ale víc mě momentálně zajímá ten druhý plž
01.06.06 16:46:35
Killer® Sumci – Don
tak už vim proč tomu řikaj šnek zebra...cituji ze stránek na které si mě odkázal
Začněme trochou systematiky: Neritina natalensis
(známá také pod jménem Neritina zebra) ...
Ok. kde jsi tu zebru sehnal a zakolik? dík
02.06.06 00:45:52
Killer® Sumci – zebra
u nás to maj občas ve zveráku za 29...měl sem jëště něco podobnýho,ale nějak sem to zapomněl přendat když sem dával do akvárka tlamovce
a oni to posnídali
Už jsi zjistil, co to máš za šneka?dostal jsem ho od známého a taky nevím co je to zač!jo a mám i jednu neritinu, jenže od té doby(týden)
co jsem je dal do akvárka, už jsem ji neviděl

jsou tohle nějací noční šneci?že je ve dne vůbec nevidím??
18.06.06 21:12:22
Killer® Sumci – šnek
nezjistil jsem co je to druhý zač..no já je taky moc nevidim,ale nedivim se tomu když mam jen jednoho a nerity dvě a mam je v 715 l akvárku..
715 litrů????

to je šest mejch!!!!skoro sedm!!mám 112ku. No, ale nafocený je máš pěkně. Já tam már pár kamenů a jeskyněk, a
zjevně je to zajímá uvnitř a někde u zadního skla! Ale snad časem vylezou i dopředu. Tak dík.
nevim přesně ale možna to bude čulnice jzerni ale nevim,nevim,trosku mi ji pripomina
19.06.06 18:39:56
Killer® Sumci – šnek
to Sid:
o zebře už vim dost věcí,ale zajímal by mě ten druhý šnek
to Max
znáš latinské jméno?
to nevim ale kdyz sem byl chitat ryby tak sem našel tohoto pže můj kamarad tvrdil že je to čulnice jezerní
20.06.06 17:28:00
Killer® Sumci – Max
a jak byl velký ten co si chytil? Nezda se mi že to je stejné...měl černé kolečka na oranžové ulitě?
nevím jestli existuje čulnice, ale určitě existuje ČLUNICE jezerní, ale to je něco hodně malýho, takže ten šnek z obrázku to určitě
není
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora