14 • 44 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Dno » Praní štěrku 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 94x
14.06.06 09:10:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMario (-12-11-10-9) – Praní štěrku
Nevíte někdo, jak inteligentně vyprat štěrk, abych nezasral celou vanu? Díky
14.06.06 10:28:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekshedlo (-12-11-10-9) – sterk
Já ho propírala v lavoru- bála bych se, že vanu odře, to by mě doma hnali:-))
14.06.06 15:46:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – štěrk
No já vemu kýble se štěrkem a vždycky odsypu menší množství a vemu hadici od sprchy a tim proudem to projedu,mícham to někdy i ručně (podle množství)...pak ten kal jakoby stoupne a vyleju tu vodu do vany,takle to udělam celý a pak vanu jen opláchnu
14.06.06 16:05:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – lavor
Taky lavor. Rukou do toho nelezu, jednou se mi zasekl šutr pod nehet a nikdy víc!!
15.06.06 18:22:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – MICUS:-)
Tak to mě nikdy nenapadlo že by se tohle mouhlo stát,neber to nějak špatně,ale já si nehty stříham :-D X-)
15.06.06 18:37:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarccello® – štěrk
souhlas s Killerem, jen ještě záleží jak máš velký akva, jestli nechceš toho štěrku prát třeba těch kýblů dvacet?! :-) no ale i tak by to šlo, jen by to dýl trvalo X-)
15.06.06 20:38:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekWampi® – štěrk
Prala jsem 70 kg tak, že jsem si odsypávala do cedníku a proplachovala jsem to odšroubovanou sprchou proudem. Pod nehtama jsem tudíž neměla nic. ;-)
16.06.06 21:35:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – to Killer
Kurňa Killer.. Já mám nehty krátké ;-) To se může stát opravdu každému..
12.02.07 07:58:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekZephyr®
já to dělám jako Wampi. Jen jsem to radši neřekl manželce ;-) (že sem si půjčil cedník) rozzureny
12.02.07 12:09:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekazalka® – praní štěrku
Kýbl nebo kastrol - pokud jako já nemáš k dispozici potřebnou velikost vědra. Jestli nejsou kamínky ostré nebo se nejdená o drobný písek není problém to prohrábnout několikrát rukama. Vodu odlít a nalít novou - opakovat tak dlouho, dokud není čistá.
PS: Nehty mám dlouhý a nikdy jsem neměla problém. :)
12.02.07 12:34:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSvětla®
Já jsem ho propírala v cedníku
12.02.07 12:56:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucík® – ja
Ja ho propirala neinteligentne v nasi ne prilis stare vane a zasrala ji temer vsude :-D ale slo to vse umyt smich

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 09:04:46 • 0.823 s