Nevíte někdo, jak inteligentně vyprat štěrk, abych nezasral celou vanu? Díky
Já ho propírala v lavoru- bála bych se, že vanu odře, to by mě doma hnali

)
14.06.06 15:46:07
R -
Killer® – štěrk
No já vemu kýble se štěrkem a vždycky odsypu menší množství a vemu hadici od sprchy a tim proudem to projedu,mícham to někdy i ručně
(podle množství)...pak ten kal jakoby stoupne a vyleju tu vodu do vany,takle to udělam celý a pak vanu jen opláchnu
14.06.06 16:05:21
® – lavor
Taky lavor. Rukou do toho nelezu, jednou se mi zasekl šutr pod nehet a nikdy víc!!
15.06.06 18:22:20
R -
Killer® – MICUS:-)
Tak to mě nikdy nenapadlo že by se tohle mouhlo stát,neber to nějak špatně,ale já si nehty stříham
souhlas s Killerem, jen ještě záleží jak máš velký akva, jestli nechceš toho štěrku prát třeba těch kýblů dvacet?!

no ale i tak
by to šlo, jen by to dýl trvalo
15.06.06 20:38:46
Wampi® – štěrk
Prala jsem 70 kg tak, že jsem si odsypávala do cedníku a proplachovala jsem to odšroubovanou sprchou proudem. Pod nehtama jsem tudíž neměla
nic.
16.06.06 21:35:20
® – to Killer
Kurňa Killer.. Já mám nehty krátké

To se může stát opravdu každému..
já to dělám jako Wampi. Jen jsem to radši neřekl manželce

(že sem si půjčil cedník)
12.02.07 12:09:02
azalka® – praní štěrku
Kýbl nebo kastrol - pokud jako já nemáš k dispozici potřebnou velikost vědra. Jestli nejsou kamínky ostré nebo se nejdená o drobný písek
není problém to prohrábnout několikrát rukama. Vodu odlít a nalít novou - opakovat tak dlouho, dokud není čistá.
PS: Nehty mám dlouhý a nikdy jsem neměla problém.

Já jsem ho propírala v cedníku
12.02.07 12:56:54
Lucík® – ja
Ja ho propirala neinteligentne v nasi ne prilis stare vane a zasrala ji temer vsude

ale slo to vse umyt
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora