16 • 48 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » hnědá voda ze základu pro rostliny 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 230x
04.01.07 21:57:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpepa (42839346463) – hnědá voda ze základu pro rostliny
Ahoj všichni. Jsem rád že existujete, protože v dnešní technické době je to až vzácné.
koupil jsem sera základ pro rostliny. dle návodu jsem to nasypal na dno, na to štěrk, zasadil rostliny, nalil vodu a hle. Už týden mám vodu hnědou jak rašeliniště. Prosím vás, dá se to zbarvení nějak odstranit?
Děkuji pepa
05.01.07 09:46:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán® – .
Sérasajrajt do dna cpáti, hnusnou hnědou vodu míti...
05.01.07 13:17:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmisanek® – Sera
ja myslim ze ta Sera - je spis substrat - takovy trosku raseliniste a bohuzel bych rekl ze se te "hnede" vody jen tak nezbavis. Ja osobne zadnou raselinu pod pisek nedavam. Hnojim CO2 a 1x tydne prihnojim. Rostliny rostou i koreni super a bez Sera substratu. Mozna tu "hnedou" vodu dostanes nejakou chemii, ale fakt nevim. Rozhodne jsem proti takovym to substratum, jsem taky zacatecnik, ale substrat bych si tam nedal...
05.01.07 17:32:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrajkasaqua® – sera
ja bych zkusila dat do filtru aktivni uhli, u meho akvarka jsem se takto zbavila zabarveni vody od korene...
06.01.07 10:35:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – halancici
tak si do toho kup halaciky, bude se jim to hodne libit a budou krasne zbarveni;)
06.01.07 19:07:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpepa (42839346463)
děkuji hmm

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 10:43:22 • 0.899 s