21 • 55 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Plži » čistenie akvaria od šnekov 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 302x
26.06.06 19:23:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKatarina (-12-11-10-9) – čistenie akvaria od šnekov
Ahojte, mam v problem. V praci mame akvarium asi s 8 rybičkami a teraz sa nam tam rozmnožili šneci (asi 100). Chcem ho vyčistit, kamene preprať, dať nové rastlinky, ale pýtam sa, či môžem dať rybičky do akvaria za 2 hodinky po uplnej "generalke". ďakujem. :-(
26.06.06 23:22:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid (-12-11-10-9) – Akva po generálce
Není to dobré řešení. Zkuste zadat do vyhledavače pojem "nitrifikace".
27.06.06 02:47:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKiller (-12-11-10-9) – uplne vyčištění..
Já sem to udělal před 14 dněma..nějak sem se nasral a vylovil sem ryby, vypustil většinu vody do kýblů a pak jsem vyhazel rostliny celý akvárko dovypustil vyčistil štěrk a houbičkou a horkou vodou sem umil akvárko aby tam nezbylo nic (vajca ani šneci) a pak jsem to tam vratil i tu starou vodu,jen filtr jsem tam dal jinej,což by mohlo dělat problem,topitko tam byt nemusi,drzi se tam 26°C...dal sem tam kytky od tlamovců (bez šneků) a kytky od kámoše kterej šneky nemá a zatim je to v pohodě.Snad tam za měsíc žádný šneci nebudou :-)
27.06.06 09:32:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – rychle a v pohode
Ja mam doma lahvicku s prostredkem, ktery vodu ihned pripravi k obrazu vsech ryb. Zkus se po tomto zeptat v specialnim obchode s akvaristikou. ;-)
27.06.06 10:42:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkely (-12-11-10-9) – lahvička
já mám doma savo ;-)
27.06.06 11:38:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarccello (-12-11-10-9) – názor
pokud nejsou jiné problémy než ti šneci, pak to co píše Killer,není až tak špatný nápad, nechat rybkám původní vodu, ostatní se může vyčistit a klidně můžou jít zpátky, řešil jsem to taky tak a rybky to přestály v pohodě ;-)
23.09.08 13:40:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMahony®
Normálně jsem takhle několikrát čistil akvárko a rybky jsem tam normálně prsknul, ovšem nepral jsem filtr. ano

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 12:20:38 • 1.48 s