[1] 2 
ja sem byla na dovce a kdyz sem se vrsatila domu tak sem zjistila ze se mne narodila mečovka zelena.
je to moje prvni takze nevim co s ni!
Mam v akva ještě parmičky,tetry,black mollly,neonky.
hlavne prosim napiste cim ji krmit to co mam doma neprijma
pls poradte nalehave

Jestli chápu dobře, zůstala ti v akvu jen jedna malinká mečovka a další už jsi neobjevila??? Pokud ano, okamžitě přelovit, jinak dopadne
stejně jako její sourozenci. 2. koukni na maminu, jestli teprve nezačala rodit a zda má pořád velké bříško. V tom případě taky odlovit
minim. do porodničky a při mírně zvýšené teplotě čekat, jestli nedorodí. Krmení ti vezme prozatím vločkové, ale jemně nadrobené,
dobré je např. Baby-LON nebo podobné krmení pro prcky nebo vařený žloutek. Hlavně pryč od teter!!! Hodně zdaru.

moc diky za radu ja sem ji pozorovala ostatni ryby se k ni chovaj jak k velky ne ze by ji chtely sezrat

Na to pozor, ostatní ryby jsou schopné slupnout ji jak malinu Psala jsi krom teter o mollách nebo myslím parmičkách, nehledě i na vlastní
rodiče. Proč si myslíš, že je tam jen JEDNA??? Dej na mou radu, jestli chceš, aby se dožila dospělosti.
mam ji dva dny to uz by ji preci snedly

slupnout jí můžou kdykoliv,kdy dostanou chut,pokud tohle nastane u živorodek dobré je akva zaplnit plovoucími rostlinami nebo koupit egenrie
densi a dát je jen tak na hladinu,potěr se v nich ukryje a krmivo dávat přímo do těchto rostlin ,at nemusí z úkrytu vyplavávat.
Zkrátka se jí zatím asi dařilo schovávat. Uvidíš.
ja mam jeste jeden dotas na techto strankach je popis mecovky zelelne a je tam napsano ze kdyz je tehotna ma tehotenskou skvrnu jak ta skvrna vypada a
kde presne je???
Je u řitního otvoru vzadu na bříšku, nevím, jak jinak to napsat, ale je to stejné jako u ostatních živorodek ( paví očka, platy, atd.)
je ste neco cetla sem na jinem foru neco o rozplavani poteru co to znamena???
Tak toto se živorodých ryb netýká, ty rodí mláďata živé a ihned plavou. Rozplavávají se ryby, které se třou (jikry), tam nějaký ten den
trvá, než se vykulí a pak než se rozplavou. Jediné, co je důležité, pokud chceš,aby mimina přežila... odlovit nebo alespoň mít hustě
osázené akvárko, ale i tak ti zůstane jen část.

Ma vubec cenu odchovavat 1 rybu?

21.07.06 16:36:12
kiiki® – vrubozobec
Jistě že má!

VRUBOZUBEC:ty bys ji raci splachl do zachoda???

mam moc horkou vodu pro me rybi! slysela sem neco o ledu.
Ptala sem se na to bratranka a rek mi ze je to blbost.
Jak mam teda schladit vodu???
PS: bratranek taky nekdy keca
Kdo rika do zachoda?odchovavat 1 rybky,jeste k tomu Zivorodku se mi zda trochu na hlavu...To jste ale potom velci nadsenci,kdyz tohle delate.

22.07.06 09:21:38
kiiki® – vrubozobec
A proč ne????I z jedné může být krásná rybka!!!!
ma ta rybka cenu 10 kup zlata?

Vždycky nejde jen o hromady zlata.. Až nebude co jíst, zlata se nenajíš.. Prachy a myšlení na majetek a majlant mi přijdou fakt nechutné...
Muzes mi roct co to meles?Prijde ti normalni odchovavat 1 blbou mecovku?Davam priklad tak nevim co to pises.

Ahoj,no ledem to ochladit můžeš,ale radši ho tam dávej po menších částech,aby teplota vody nespadla rychle dolů...

Krm ji normalne ,jako mecovky nebo blekmoly.Ja je mam taky mam jich uz pres 30
Ma ,ale jem ,kdyz ti priste porodi vic mladat
Rozplavou se ti po akvarku a schovaji se za kameny ,koreny a tak.krmit vice by meli dostatek potravy jinak muzou zahynout
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora