25.07.06 10:38:02
yama® – Drápatka & rybicky
Mam 2 zaby drapatky, dokud byly uplne maly, tj. cca do 3cm, mela jsem je dohromady s pavima ockama a mecovka a nic jim nedelaly, uplne bez problemu.
Slysela jsem o tom jaky jsou to lovci a tak kdyz jsou ted vetsi, tj. treba 4cm,jsem je vcera dala do samostatny nadrze.
Chtela jsem se
zeptat, jestli se k nim precejen nemuzu dat nejakou vetsi rybku? Jestli treba mate zkusenost s tim, ze by si na nejakou netroufly ani kdyz vyrostou?
Asi nejakou dostatecne asertivni, aby se od nich nenechala nikdy sikanovat...
Pokud tam das Astronautus Ocelatus tak budes mit opacny problem
Ale vazne zaby Drapatky jsou opravdu dravci a nevim kdo by se chtel koukat na
pavi ocka s potrhanou zadni ploutvi atd.
25.07.06 11:03:13
yama® – .
No to je jasny,ze pavi oka ne, ale treba nejakou cichlidu jsem si rikala,nebo tak...neco co bude stejne velky jako ony?
Dospělé drápatky, s tělem jako dlaň, mi běžně polykaly 8 cm rybky a 15 cm žížaly.........
25.07.06 13:25:03
yama® – ..
hm...aha...:(
a nemohla bych jim tam dat aspon ted nejakou rybku nez vyrostou? ze bych ji pak prendala do "rybickovy" nadrze ...
Nevim proc se porad snazite kombinovat nezkombinovatelne? Myslim ze akvarium a terarium by melo verne napodobovat biotop ve kterem zvirata normalne
ziji. V prirode by se urcite nekamaradila cichlidka s drapatkou, stejne jako je nesmysl chovat hada a hlodavce v jedne nadrzi. Urcite by se chvilicku
snesli, ale ryby by byla vystresovana jako blazen, coz uz je trapeni.
25.07.06 14:20:08
yama® – .
Tak v rybnice snad ziji i ryby i zaby ne?
25.07.06 14:23:51
yama® – .
Rybky tam teda davat zadny nebudu. Jeste bych se chtela zeptat, na nejakych www strankach o drapatkach pisou, ze nemaji radi proudici vodu, ale i kdyz
mam filtr na minimum, tak to dost "proudi" a kdyz tam filtr neni, tak mi voda zelena,...co mam tedy delat?
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora