22 • 62 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Drápatka & rybicky 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 255x
25.07.06 10:38:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – Drápatka & rybicky
Mam 2 zaby drapatky, dokud byly uplne maly, tj. cca do 3cm, mela jsem je dohromady s pavima ockama a mecovka a nic jim nedelaly, uplne bez problemu.
Slysela jsem o tom jaky jsou to lovci a tak kdyz jsou ted vetsi, tj. treba 4cm,jsem je vcera dala do samostatny nadrze.
Chtela jsem se zeptat, jestli se k nim precejen nemuzu dat nejakou vetsi rybku? Jestli treba mate zkusenost s tim, ze by si na nejakou netroufly ani kdyz vyrostou? Asi nejakou dostatecne asertivni, aby se od nich nenechala nikdy sikanovat...
25.07.06 10:44:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBuri (-12-11-10-9) – Drapatka
Pokud tam das Astronautus Ocelatus tak budes mit opacny problem :-)
Ale vazne zaby Drapatky jsou opravdu dravci a nevim kdo by se chtel koukat na pavi ocka s potrhanou zadni ploutvi atd.
25.07.06 11:03:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – .
No to je jasny,ze pavi oka ne, ale treba nejakou cichlidu jsem si rikala,nebo tak...neco co bude stejne velky jako ony?
25.07.06 12:04:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVláďa (-12-11-10-9) – Drápatka & rybicky
Dospělé drápatky, s tělem jako dlaň, mi běžně polykaly 8 cm rybky a 15 cm žížaly.........
25.07.06 13:25:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – ..
hm...aha...:(
a nemohla bych jim tam dat aspon ted nejakou rybku nez vyrostou? ze bych ji pak prendala do "rybickovy" nadrze ...
25.07.06 13:29:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBuri (-12-11-10-9) – kombinace
Nevim proc se porad snazite kombinovat nezkombinovatelne? Myslim ze akvarium a terarium by melo verne napodobovat biotop ve kterem zvirata normalne ziji. V prirode by se urcite nekamaradila cichlidka s drapatkou, stejne jako je nesmysl chovat hada a hlodavce v jedne nadrzi. Urcite by se chvilicku snesli, ale ryby by byla vystresovana jako blazen, coz uz je trapeni.
25.07.06 14:20:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – .
Tak v rybnice snad ziji i ryby i zaby ne?
25.07.06 14:23:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – .
Rybky tam teda davat zadny nebudu. Jeste bych se chtela zeptat, na nejakych www strankach o drapatkach pisou, ze nemaji radi proudici vodu, ale i kdyz mam filtr na minimum, tak to dost "proudi" a kdyz tam filtr neni, tak mi voda zelena,...co mam tedy delat?

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 12:58:56 • 0.887 s