Mám dotaz, jde o to, dostala sem k vánocům 120l akvárko s výbavičkou a ukol je připravit ho na sklaráry. Takže pro mě ukol skoro
neřešitelný.. Za prvý jak má takový akvárko vypadat (rostlinky, ukryty...) a kde sehnat (sem z Prahy) nejaký hezký skaláry amazonský
(prostě ty pruhovaný

), nejlepší by byli nějaký menší a ne jak se tu píše až 12cm. Jo a s jakýma dalšíma rybičkama jdou zkombinovat?
Děkuji mooooooc

24.12.06 22:14:54
Woolin® – skaláry
KOMBINOVAT JDOU SKORO SE VŠÍM KROM S BIOTOPEM AFRIKY A MOŘE
A SKALÁRY SEŽENEŠ V KAŽDYM ZVERÁČI
DYŠTAK JÁ TU 2 PĚKNÝ
MÁM, ALE UŽ SE TŘOU, TAKŽE SOU VĚTŠÍ...
Mají rády rostliny s úzkými, dlouhými listy - rády proplouvají svislými mezerami. Na kladení jíker jednu, dvě rostliny s listy asi 3 cm
širokými, dál stačí i nějaká Valisneria.
25.12.06 23:13:31
tau® – skalára
skaláry mají hlavně rády, co jsem tak cetl, akva vyšší než 40 cm minimalne, nevím jestli tvoje 120L to splňuje.. aby se tam chudaci vesly...
mne vsechny zdroje rikali 50cm... ja mam vysoky 40 a nedoporucovali mi to...

26.12.06 08:24:37
S -
Štěpán® – .
co to akvárium postavit na výšku?

Stepane to bys musel mit ale i stojatou vodu

26.12.06 08:59:00
S -
Štěpán® – .
NOJO! Vono by to vyteklo. Teda, ty jseš hlava, Mraku! Tak by se tam z boku mohlo přilepit další sklo! Nebo ne, teď mě napadlo něco úžasnýho,
koupit dvě akvárka a slepit je vrškama k sobě!!!
opravdu úžasné nápady!

Já mám 2 skalárky ve 100l a vyhovuje jim to.
02.09.07 18:45:12
Malapa® – kombinace
Nejlepší bude pokud si koupíš třeba na burze, osm malých skalár a k nim čtyři ancistruse. Skaláry časem prořídnou, nebo je vyřadíš
sám a necháš třeba dva páry. Jiné rybičky bych k nim nedával, rušíli by je, nebo by je naopak skaláry sežraly. Jsou to dravci, ikdyž na
to nevypadaj.
ak ces mat skalare s malymi rybami musis kupit male skalare aby si zvykli na mensie rybky, inak by sa mohlo stat ze keby si prikupila k velkym
skalarom mensie rybky npr. neonky (odporucam k skalarom) ze by neonky padli vyborne k obedu!
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora