nechcou mi rodit gupky mam 7 párů gupek a nechcou mi porodit už je asi 4 měsíce a od té doby se narodilo jenom jedno mladě PH 7,1 nebo 7,2
teplota 26 přes léto netopim protože teplota se ta drží na 26 mam tam ještě dvě živorodky a bojovnici betto spelendes

Ideální krmení pro betu.

Paví očka rodí každou chvíli, při tomto počtu je divné, že by se nenarodilo nic a ještě divnější, že tam zbyla jedna "hrdinka", něco
jako James Bond

)) Na druhou stranu...bojovnice má pestrou a výživnou stravu.

Já své rybi krmím tetramin,tabletami od dajanapet,lon plankton,lon tubiblock,mražem a poter od živorodek krmím lon baby

A svou betu krmíš malými gupkami.

zatim mi ani jednu nezezrala

Mě zajímá jak na 100% víš že to nebaští?Mě se rodili většinou přes noc a pokud bych tam měl pašáka jako Bettu tak nevím co tam můžu
ráno hledat.

Právě to, že ti Ti tam zbylo jedno mladé znamená, že Ti to Betky žerou, kamaráde...ale to je fakt machr!
mládě je machr...že tam ještě vydrželo..
betta mi zdechla a už je to tak měsíc a něco a pořád se mi tam nenarodili

Nechápu, tak proč píšete : "mám tam betu" když už je dávno po ní?
Nebo to už tam máte novou?
aha starší příspěvek
Jestli chcete aby porodnost stoupla, kupte nebo nalovte živé krmení, po larvách komárů byla vždycky porodnost
u mých gupek tak o 40%větší.
mozno ti mlade rybky tie ostatne ryby jedia.Mal by si samicku so samcekom oddelit na nejaky cas,potom oddelit samceka a o take 2 tyzdne sa ti narodia
mlade.Samicku ihned oddel!Lebo ti ich pozere.Ja som si kupila nahodou uz tehotnu samicku.Potom mi rodila asi 5-krat.
Cavte neviete niekto nieco o guramach?????Som si kupila pred 2 dnami 2 ale nechcú jesť.Poradte prosím.Díki
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora