14 • 54 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Mladý pár betty 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 111x
25.12.06 20:29:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekneo® – mladý pár betty
Moje otázka zní takto: moje zítra 3-měsíční bettky jsem už dávno separoval a do jedné nádrže jsem dal 4 samice 2-2,5 cm velké a saečka cca3 cm velkého. Samec postavil obrovské hnízdo a já se ptám jestli se již v tak ranném věku dokážou vytřít. :-O
26.12.06 10:59:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekneo® – hnízdo
Hnízdo se ze včerejška zvětšilo přímo do gigantických rozměrů za které by se nestyděl ani dospělý samec cca 5x5x3 cm
Odpozoroval jsem že mladší samci staví větší pěnová hnízda a ti starší postaví jen taková kompaktní hnízdečka. Například ted jsem nechal třít osmi měsíčního samce a ten postavil hnízdo přez čtvrt nádrže. Zato modrý samec z pet shopu postavil spíš nepostavil hnízdečko, které by odpovídalo umírající rybě smich smich

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 13:06:22 • 0.832 s