31.07.06 22:20:46
KačkaB (.***..) – "nové" akvarium
Ahoja,mám asi 4 roky akvarium (cca 60l, 62x30x35). převážně jsem v něm měla parmičky,pár mečovek,black molly,ancistrusy... teď mi z
neznámých důvodů postupně všechny rybky pochcípaly,zbyl mi jeden ancistrus. budu tedy aq. reorganizovat. chtěla bych do něho skaláry,jaké
rybky byste mi k nim doporučili? mohly by tam být neonky? a celkově bych brala nějaké rady. filtr mám Fluval 1plus,vzduchování OxyBoost AP100.
děkuju moc
01.08.06 08:55:40
pytel (.***..) – skaláry
skaláry do takhle malého akvárke rozhodně ne...neonky ano-nejepší je velké hejno treba 20kusů a doplnitho parkem čichavců nebo treba
nejakých mírumilovných cichlidek.
01.08.06 10:35:18
kiiki® – Skaláry NE!!!!!
Ano přesně tak.Do malého akvária skaláry dát nemůžeš!!!!!!!!!!

Skaláry potřebují být v hejnu aspon 3 kusů a akvárium by mělo mít
minimálně 140 l.Jinak neonky tam určitě dej tak hejno třeba 15 kusů k tomu ancistruse a hejno pancéřníčků(jen jestli chceš)a nějakého
toho čichavce ale pozor jsou cholostiví na chemikálie a nemoci(vlastní skušenost

)
01.08.06 12:15:44
KačkaB (.***..) – bojovnice
a co třeba bojovnice?sjakýma rybkama by se snesly? a tím,že by tam měl být jeden samecse myslí samec bety nebi všichni samci dohromady?
01.08.06 15:57:45
pytel (.***..) – bojovnice
bojovnici tam samozrejme dat muzes ale pamatuj ze v jednom akvarku musi byt vzdy jen jeden samec..samic tam muze byt vic...takze chces parek
bojovnic.k tomu bych pridal hejno neonek a párek ancistrusů na pozirani zbytku a je to. vic bych tam nedaval.
Mně se stalo něco podobného. Nakonec jsem zjistil, že to bylo pískem, který jsem nepral odkalovacím zvonem. Ten mi postupne zahnival, voda byla
spinavejsi a spinavejsi a kdyz jsem ji vymenoval, silene to pachlo. Pokud vsak pisek pravidelne perete, tak zde problem asi nebude.
já mám novou rybičku v akvárku zemřel její táta

a ta rybička je miniminiminimini a strašně hubená nevižaduje nová mini rybička v
akvariu víc práce třeba čas,uklid atd.ale je tak mala že si ani nedoplave pro jidlo(ale v tom neni takovej problem)a jestli ji nikdo nesežere
teda nově narozenou
20.04.08 18:02:45
aoel® Co do 63l akva mám tam zatím 4 štikovce (2+2) co k nim?
Bojovnice je pekna svina si krasna ale ... Kdyz das do akvaria bojovnici das tam neonky tak zachvilku budopu ty neonky orvany jak samice

Skalary
tam klidne dej ale nevyrostou ti do plne velikosti.Nebo jenom velke hejno Nenky ma taky sve kouzlo

Sice je neonka hejnova rybka ale jako hejno se
chovaji malo kdy rekl bych temer vubec

Podobná témata
"instalace" tapety za akvárium,
15 l akvárium bez filtru a topení?,
20l akvárium - je nutný filtr?,
30l akvarium,
63l akvárium a složení ryb do něj,
Ake velke akvarium?,
Ako založit akvarium?,
akvarium,
Akvarium,
Akvarium,
akvarium,
Akvarium - hornbach,
Akvarium 1000l,
akvárium 100x100x50,
Akvárium 25l,
Akvarium 400l po 15 letech ,
Akvárium Aqua Pearl 80,
Akvarium bez filtrace,
Akvarium bez skla,
Akvárium do trojúhelníku,
Akvarium na balkone v zime,
akvarium na míru,
akvárium na míru , kde nejlevněji,
Akvarium na zakazku?,
akvárium pavích oček - hromadná smrt,
Akvárium pro rozmnožování pavích ok,
Akvárium Rekord 120 - juwel,
Akvarium stale kalne,
Akvárium teče (rosí),
akvarium tvaru nudle,
Akvarium v patre?,
Akvarium ve Futurum,
Akvárium ve vzduchu,
Akvárium, kde jen jedna stěna bude skleněná,
akvariumhorak,
brakicke akvarium,
brakické akvárium ?,
Cena za akvárium,
Čím a jak podložit (vyrovnat) akvárium,
Dvoumetrové akvárium na Aukru - NEKUPOVAT !!!,
E-časopis Akvárium,
Eko akvarium Mariánské Lázně,
filter (54 litru akvarium),
HK-obří akvárium,
Jak přetěsnit akvárium.,
jak rozdělit akvárium,
Jak slepit prasklé akvárium?,
Jak velké akvárium jde z 12ky skla ?,
Jak velké akvárium?,
Jak vyčistit akvárium kde byly nemocné ryby?
Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora