12 • 37 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » 20 l akvárko 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 135x
04.08.06 12:36:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – 20 l akvárko
Kolik si můžu dát neonek do 20 l akvárka a ještě měl jsem 2 rostlinky jdou mi úplně krásně a teď jsem si koupil 3 navíc a 1 začíná pomalu chcípat poradíte?
04.08.06 14:32:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpytel (-12-11-10-9) – neonky
kolik neonek do 20 litrů vic nez pet bych jich tam nedava.upozornuju ze mnohem vhodnejsi by bylo vetsi akvarko. nebo zvolit do 20litru jine ryby.

ohledne tech rostlinek:nektere rostlinky ktere koupis v akvaristice jsou vlastne rostliny terarijni. nebo se proste v tvem akvarku neujmou. pokud zna druhy jake pestujes dalo by se z toho neco odvodit...rada zni aspon ze zacatk nez zacnes chapat vsechny procesy v akvarku pestuj jen to co ti v akvarku roste a tu rostllinku ktera se ti neujme uz nekupuj.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 08:50:44 • 0.815 s