21 • 67 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Množení rostlin » Vesicularia dubyana (Jávský mech) 

Aquato.cz

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 104x
04.08.06 15:55:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmech na hlave (-12-11-10-9) – Jávský mech
Sim, mam v akvarku javskej mech, no a chtela byc^h ho rozmnozit jeste do jinyho kouta. Staci, kdyz z puvodniho trsu kus utrhnu a pripevnim ho na jiny misto? Rozroste se takhle nebo ne?
:-O
04.08.06 16:00:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklogos® – mech
Mno jasně,úplně v pohodě :-)
Teda já měl spíš opačnej problém, já ho musel vyhazovat, za půl roku mě vyplnil půlku 54l, rybky byly skoro namáčklý na skle :-)
Čas od času se musí omlazovat, to je že většinu vyhodíš nebo dáš jinam a on pustí nový kjonečky a bude stále pěkný. Problém ovšem je, když se ti do něj dostane řasa. To ho chce traky pěstovat ještě někde jinde (kde se ale hýbe voda, láhev mu moc nesvědčí).
Tak ať roste :-) Zddar
04.08.06 16:09:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkyblikojd (-12-11-10-9) – .
Neni zač, s tou řasou sem to myslel tak, že jak se do něj jednou dostane, většinou to končí vyhozením celého mechu, proto je lepší pěstovat ho na více místech nebo ve více akvech...

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 14:19:06 • 0.99 s