07.08.06 19:53:50
zero (-12-11-10-9) – Pozadí z břidlice - utěsnění
Čau, nalepil jsem pozadí z břidlice na sklo který příde dovnitř vložit do akvárka. Ale zdá se mi že někde jsou docela slušný mezery, jak
se to má utěsnit? A má se to utěsnovat? já myslim, že když se ryba dostane dovnitř dostane se i ven, ne? No a pokud se tam nedostane tak je to
vlastně jedno, ale myslíte že by mi tam mohla zakíst třeba nějaká krevetka nebo šnek a chcípnout tam ? no u těch šneků by mi to bylo jedno
ale těch krevet je dost velká škoda! ALE T5EBA BY JIM TO slou6ilo jako /kryt? co vy nato???
07.08.06 20:15:18
Wampi® – pozadí
Mám stejné pozadí a nedávno mi za něj vpluli dania 3 ks a už se ven nedostali, jiné ryby tam nejdou mám z těch menších např. neonky,
malinký black molly. Jen ty dania byly tak blbý. Jak to máš velký to pozadí? Já ho mám přímo na skle v akva 160-60-50.
Vystříkej to montážní pěnou a druhý den to zařízni.Pak se to dá natřít barvou na bazény nebo hračky.Ty nepouštěj nic do vody.Já to
tak mám už od roku 1999.Pokud tu pěnu nenatřeš tak ta její žlutá barva časem ztmavne a ty spáry skoro nenajdeš

No, jenže pěnu doma nemám, a je docela drahá, to už by se mi nevyplatilo.A navíc, kdybych chtěl vystříkat ty spáry třeba uprostřed v
kamenech, umažu tím půlku pozadí a bude to vypadat dost blbě,takže spíš doufám že tam ty ryby a možná krevety nepolezou, ale jinak by jim
to mohlo sloužit jako skrýše
No tak nic no.
zalezi jak ty spary mas hodne velky, ale urcite bych je utesnila, trebas silikonem (cernym a nalepila bych na nej pisek nebo neco). mam spatny
zkusenosti s mym pozadim, taky sem tam mela male skvirky a ty mrchy se tam dostali a lekli tam (snad od kazdeho druhu), navic se tam drzi bordel.....
ted ho mam predelany a poradne utesneny
už jsou tam krevety, takže sem to neutěsňoval, ty sou tak malý že se tam šprajcnout nemůžou, a aspoň maj schovku. A pak se tam doufám budou
schovávat mladý než vyrostou.
pozadí se navíc dá vyndat, je nalepené na extra podložce, takže kdyby něco tak ho vyndám a vyčistim

11.03.08 08:36:44
styv® – Bridlica a diskus
Chcel by som sa opýtať, či má niekto skusenosti s polyuretanovou penou a terčovcami.Polepil by som si bridlicu týmto materiálom.
11.03.08 08:59:52
Pepas® – Re: zero
jak velké je to pozadí,ono totiž vytahovat ho ven a čistit připadá tak u malé nádrže,u velké si to nedovedu představit,zesunutí štěrku k
zadní stěně atd,a co vrchní přepážky,dělené pozadí taky není to pravé.
11.03.08 09:53:04
styv® Veľké 150 na 50.Preklopil by som ho na zadnú stranu a nafúkal PU penu naukladal bridlicu.Proste napevno. Prípadne by som ho nechal vyluhovať. A
ešte testy na menej naročných, ale aj tak neviem, či dlhodobým pôsobením teplej vody kyslej nebude unikať niečo?
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora