20 • 60 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » 160litru 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 165x
08.08.06 19:43:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTonik (-12-11-10-9) – 160litru
Chtěl bych se zeptat, mám 160l akvarium a v něm 12 čichavcu perletových, 7 samic bojovnice pestré a na dně 20 corydoras panda a 5 krunýřovcu. Akvarko je hodně zarostené cryptocorynami usteriana, anubias var. nana, cryptocoryna affinis, nějaké řasokoule a ještě pár anubiasu gracilis a gilletti, výměna vody 40litru 1krát měsíčně , filtr čistím 2krát do měsíce. Zajímalo by mě jestli nemám přerybněno.
08.08.06 20:05:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiiki® – hm.....
No tak to asi máš :-(
08.08.06 20:10:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – -
Ještě jsem zapoměl na samce bojovnice pestré.
08.08.06 21:16:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKvítko (-12-11-10-9) – rybky
Je jich tam dost, ale (pokud dobře počítám) není to snad až tak hrozivé..!? Prostě už jen nepřikupuj další a raduj se z těch, co máš! Zdravím Kiiki ;-)
08.08.06 22:01:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiiki® – ........................................
Já tebe taky!!!!! :-) X-) jo s tím řrerybněním to fakt asi nebude tak hrozné!!!!!!!Rybkám zdar!!!!!!!!!! :-)
08.08.06 23:50:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – Přerybení
Dost záleží na rozměrech. Nižší akvárium "uživí" více ryb. Větší plocha hladiny vstřebá více kyslíku, dno dá více prostoru pro teritoria...Každopádně, pokud není akva 60 vysoké, mělo by to být ještě OK. Záleží na tom, jak stíhá filtr a jestli jsou ryby spokojené.
09.08.06 07:28:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekblek (-12-11-10-9) – přerybnění
Pokusím se uvést na pravou míru velmi rozšířený mýtus:Hlavní důvod k omezenému počtu ryb není to, že by vydýchaly všechen vzduch ani málo místa v nádrži, ale dopad jejich metabolismu na stav kvality vody.
09.08.06 15:46:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – -
Akvarium už my při tomto osazení rybami plus mínus nějake ryby šlape 7 rokem a bez problemu, jen jsem dotahl jednou krupičku z slavného zverimexu,a při léčení chemii my zdechli ancitrusy jinak žadné hromadné umrtí, řasy také nemám. Když tu čtu kolikrat ty rady tak mě zajímaly příspěvky a rady co dělám špatně.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 14:12:25 • 1.097 s