Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
Nejste přihlášen - přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

bile stetinky na rostlinach

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Paraziti 

+ přidat příspěvek
bile stetinky na rostlinach
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.09.2012 19:35 Muž MatesSWAT [0] - Tetry – asi neznari
Fotka k příspěvku
Mam stejny problem, taky to mam na rostlinkach a nejspis to jsou nezmari

Starší reakce

reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   15.08.2009 08:31 Muž Sid [3898] - Rostliny – Re: oldrich43
Není to nezmar, bude to houba. :)
Pravděpodobně Physarum polycephalum(?).
http://rybicky.net/forum/9211?od=1
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.08.2009 00:32 Muž aphazel [0] - Cichlidy – Re: Zdencek
Je to 100% NEZMAR ja ho mam tiez :-( a skoro vsade tone
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.08.2009 23:01 oldrich43 - Cichlidy – bílá řasa
Fotka k příspěvku
Ahoj, tohle se mi objevilo v aq a neustále to mění polohu. Předem děkuji za radu, co je to zač a tak. Oldřich

Starší reakce

reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.05.2009 19:39 Zdencek - Cichlidy – Re: Ivulik1
myslim ze neznamri to nebudou ti sou vetsi a vypadaji trosku jinak.. ale kdo vi treba jeste vyrostou
Reklama
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.05.2009 16:48 Zdencek - Cichlidy – Re: Moucha
jj diky no tak asi poridim mechyrovku :-D zacinaji se mi ty potvurky rozrustat a moc se mi tam nelibi
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.05.2009 16:48 Ivulik1 - Cichlidy – Re: Zdencek
Nezmar?
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.05.2009 16:42 Muž Moucha [1067] - Raci, krabi, krevetky – Re: Zdencek
taky jsem neco podobnyho mel (po zalozeni prvniho akvarka - trpaslika), na skle u teplomeru a za filtrem, polypy ci co, mechyrovce mooooc chutnaly.... od ty doby se mi v zadnym z mych akvarek neobjevili
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.05.2009 16:39 Zdencek - Raci, krabi, krevetky
jsou asi 0,5mm dlouhe a zacinaji rust vsude mozne prosim jestli nekdo ma s timhle zkusenosti poradte dekuji moc
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.05.2009 16:35 Zdencek - Raci, krabi, krevetky – bile stetinky na rostlinach
Fotka k příspěvku
prosim o radu vazne netusim o co se jedna objevil sem v mem aq male bile stetinky ktere rostou na rostlinach i filtru a kdyz sem do nich rypnul tak se schovaly.Je to videt na prilozene fotce.Dekuju moc za rady

Reklama

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat příspěvek • Zobrazeno 957x

Podobná témata
Řasy na rostlinách Bílé štětiny na rostlináchKal na rostlinách
Zelené kulaté fleky na rostlináchPavučiny na rostlináchTmavé fleky na rostlinách
Zelený povlak na rostlinách - siniceČerný povlak na rostlináchDlouhá vláknitá řasa na rostlinách a skle
Hnědé skvrny na rostlináchŘasy na rostlinách - savo
© RYBICKY.NET - http://rybicky.net/forum/10989?od=1