34 • 116 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Dno » jaká vrstva štěrku 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 90x

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

24.08.06 10:50:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekaries® – jaká vrstva štěrku
jakou vrstvu štěrku mam mít v akvárku??
24.08.06 10:53:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – štěrk
To závisí i na velikosti akva,ale průměr tak 8cm. ahoj
24.08.06 11:15:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Kai® – stačí...
8 je zbytečně moc,stačí tak3 až 4 cm.......
24.08.06 12:57:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – 5-8
5-8 cm, aby ti dobře šly kytky
24.08.06 13:47:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpirát (.***..) – šterk
vrstva by se měla svažovat od zadní stěny ke přední,ale není to podmínka,pokud svah tak v zadu 10cm vepředu 6cm,pokud rovina stačí 7-8cm po celém dně.
24.08.06 14:26:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekblek (.***..) – kolik
taky si mislím že průměrně 8 cm je minimum. trochu asi ale záleží i na velikosti nádrže
24.08.06 14:29:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekblek (.***..) – myslím
REXI !! nešlo by zavést možnost opravit po sobě text příspěvku? občas napíšu takovou hrubici, že se stydím za to, že jsem se podepsal ;-)
24.08.06 14:40:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – blek
Ale prosimte! My vime, zes to myslel tak dobre, zes z toho na mekko ;-)
24.08.06 14:42:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – to blek
Mám pocit, že to jde, ale to bychom museli být tuna registrovaní ne .
Roman :-)
24.08.06 14:45:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – langosh
Hele, koukni na me! Jsem zelena, souhlasi? Malinkaty ruzovy kolecko v pravo jako original, to taky souhlasi? No a muzu si tak upravit maximalne raminko od tilka!
:)
24.08.06 15:01:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – to vesnach
Kopírují z tématu "Připomínky ke stránkám"
"Rex ®
Opravy a mazání Opravit již lze veškeré příspěvky, tedy i ty u nádrží. Mazání je umožněno u příspěvků k nádržím (v sekci Profil - vpravo nahoře klikněte na svůj nick a vyberte Komentáře), jinde to lze pomocí křížku u příspěvku. To mi odešle hlášení, že chcete příspěvek smazat a pokud to bude vhodné, tak ho smažu. Nechci zavádět možnost mazání pro kohokoli. Pak by někdo klidně mohl smazat polovinu fóra a to je nepřípustné 28.06.06 12:37"

Takže vesnach věřím, že jste šikulka a že to časem dotáhnete dál, než úpravě ramínek. :-D
24.08.06 15:25:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – langosh
Prisaham na zeleny a modry kameny, ze opravit ci smazat prispevek mohu pouze u nadrzi, kam jsem kdy co napsala.
Myslim, ze driv ve foru byl krizek, kde se dal nahlasit nevhodny komentar a pak byl smazan.
A opravit jsem ho mohla v pripade, ze vedle nicku byla tuzka, ale tu uz nevidim.

Nebudem si radeji tykat?
Blek by napsal tikat :) , ale to neva i tomu se rozumi :)

P.S. Bleku odpustit mi jo? Tak jo, diky :)
24.08.06 15:33:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – to vesnach
OK, tak potom jsem tu rexovu repliku "Opravit již lze veškeré příspěvky, tedy i ty u nádrží. asi nepochopil". Je pravda, že se na tomto fóru moc nepohybuji, takže nevím jak to bylo kdysi. A mimochodem Roman už vyměkl a taky vystupuje jako zeregistrovaný smich . Taky bych se měl asi nad sebou zamyslet. A omlouvám se vrstvě štěrku, že se jí tady do toho pletu :-) .

P.S. ramínko k ramínku a ... ;-)
24.08.06 15:47:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – -
A Sid už je taky registrovaný... :-)
24.08.06 15:53:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – rgistrace
Já už taky :) Je pěkné že nám novela zákona umožnila registraci,že hoši ano
24.08.06 15:54:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (.***..) – Registrace
Asi omylem - chtěl jsem vložit příspěvek a bez registrace mi to nešlo. :)
24.08.06 15:55:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – langosh
Sterk, at mi taky promine, ze se vyskytuju... ja vim, ze je hodne stranek, kde se prezentuji lidi s akvariema, ale tady jsem proste rada a taky jsem lina, si zvykat na neco jinyho a taky nemam chut byt vsude.
Pak tu mam par lidi oblibenych - treba po kiiki by se mi dost styskalo :-)
Takze kazdy dle sveho.

No driv, ono to s tema tuzkama a krizkama bylo nedavno, ale mozna ted jak to trochu zlobi, tak se tento problem proste vyskytl i na foru.

Jo a chtela jsem ti rict, ze to nejlip vyzkousis na vlastni kuzi, kdyz se tu zaregistrujes ano :) a pak muzes posoudit sam s vlastnim tilkem.
Jeste, ze jsem nenapsala raminka od podpr. bys mel problem :)
24.08.06 16:02:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid (.***..) – Sám sobě
Jestli tohle projde, tak jsem klikal na špatnou myšku.
24.08.06 16:04:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid (.***..) – Prošlo
No, nechám něco Dänikenovi. hmm
24.08.06 16:08:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – to Sid
registrace se vyžaduje pro vkládání příspěvků k nádržím (tuším?).
24.08.06 16:35:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid (.***..) – To Langosh
Díky.
A všiml jsem si, že se vám zalíbil výraz "bublifuk"! :-) :-)
24.08.06 16:44:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksolem® – vesnach
Mě to jde opravovat skze tu tužku, ale zase se mi to občas k serveru ani nepřipojí.:-)

Ps: Jinak nevím, kde bereš tu jistotu, že by měl langosh problémy s ramínkem u podprsenky.. X-) X-) X-) sorry langosh
24.08.06 17:12:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – solem
S cizima urcite problemy nema, ale byla rec o jeho vlastni a pokud ji uz nosi, tak mas pravdu, problem by to urcite nebyl ;-)

A taky bych rekla, ze minimum sterku je cca 8 cm :)
24.08.06 18:10:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekaries® – ...
mam akva vysoký 30 cm tak nevim jestli tam nacpu 8cm štěrku :-D :)
24.08.06 21:23:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – štěrk
Tak dej 5cm říčního písku.Štěrk patří do betonu :-D
24.08.06 21:25:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – to Sid
Bublifuk se mi jeví jako vhodná "legislativní" zkratka (pardon deformace z povolání) ;-) . Díky
24.08.06 21:35:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – to aries
Roman má pravdu - vpředu stačí i míň než 5 a vzadu dejte zase o něco více - těch uváděných 7-8 není žádné dogma.
24.08.06 23:22:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMicus (.***..) – Vesnach
Vesnach, ty si ale čípek! :)
25.08.06 08:31:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – ..
no konecne, porad jen tuna chlapi a konecne micus! :)
25.08.06 09:26:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – to vesnach
Ahoj vesnach - blbne ti profil ;-) - měla bys to hlásit Rexovi.
25.08.06 09:28:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – langosh
A co dela? Mu asi zmaluju perdel profilovi jednomu! :-O :)
25.08.06 09:29:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – zapomnela!
...pozdravit ahoj langosh! Clovece, ja vzdycky, kdyz te nekde ctu, tak mam okamzite hlad! ahoj
25.08.06 09:37:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – -
Jen na sebe klikni a uvidíš co to udělá ;-) .
25.08.06 09:43:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – langosh
Ja vcera vymenila foto. Dala jsem tam pepika, asi ten bordel dela on. To by bylo pro neho typicky :)

P.S. Diky za upozorneni, ja to nahlasim! ahoj
25.08.06 09:50:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMicus (.***..) – čau
Čau Vesnach! Tak dneska parazitujeme na vrstvě štěrku? Nebo si založíme vlastní téma? Třeba kratochvíle paní Vesnach.. ? smich
25.08.06 09:54:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – :o)
No ne Micus! Zdravim te!! ano Neboj, neboj o vikendu tu radit /hacek nad r a carka nad a/ nebudu..ale neboj zase prijdu po vikendu :)
ahoj
25.08.06 09:54:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – to micus
Je třeba začít, kde se včera skončilo ;-) .
25.08.06 09:55:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMicus (.***..) – snad rači ani..
To bych musela načít další láhev griotky.. ano
25.08.06 10:08:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – :o)
Micus :) na me by se pripadna griotka poznala tak, ze bych zacala psat misto jsem - jsme - ja a opice :-D
25.08.06 10:09:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekblek (.***..) – ha ha
tady je koukám, docela pěknej mejdan ;-)
25.08.06 10:10:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMicus (.***..) – to blek
ano Ještě se to pořádně nerozjelo.. :-D
25.08.06 10:57:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekblek (.***..) – to vesnach
jako chceš říct, že jsi smazala svou fotku z prezentace a dala jsi tam nějakýho pepíka? tos mi neměla dělat :-(
25.08.06 11:01:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – blek
Nemuzu si dovolit jakoukoliv ujmu na tvy psychice a zkusim se poradne nad sebou a svym neuvazenym cinem zamyslit hmm
25.08.06 12:41:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekaries® – názory
Tak díky za všechny vaše názory!!!! :-)
25.08.06 22:02:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKačkaB (.***..) – ...
heh,tak koukám,že jsem nějako mimo limit-v předu mám cca 3 cm a v zadu cca 5cm... není to teda málo???
25.08.06 22:05:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkyblikojd (.***..) – písek
záleží co máš za kytky, já v tom novém mám taky tak vepředu 3 a vzadu 5, ale mám rostlliny mělcekořenící, ale i tak mysli že to stačí v malym akvárku...
25.08.06 22:11:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKačkaB (.***..) – písek,štěrk a rostliny
mno tak to kdybych věděla co tam mám za kyti... co sice jsem je tady hledala,ale nenašla... akva má 60l,rybky v něm ještě nejsou,je tak tři dny napuštěný...
25.08.06 22:14:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkyblikojd (.***..) – .
a dáš to akvo sem na net? nebo už tu je?
25.08.06 22:15:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKačkaB (.***..) – akva na netu
není tu a nejsou fotečky,takže v nejbližší době udělám a dám je sem ;-)
25.08.06 22:19:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkyblikojd (.***..) – .
už se těšim ... ahoj

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

Podobná témata
Black molly jaká teplota pro rozmnožení??, bublinky ve štěrku, Čistota nového štěrku do akvárka., dno bez šterku - pouze placaté kameny, Hydor Prime 10 nejaka skusenost?, Jaká je idealní potrava pro sklary,, Jaká je to kobercová rostlina?, jaká je to kreveta?, Jaká je to krevetka ?, Jaká je to Ludwigia (zakucelka)?, Jaká je to mečovka?, jaká je to nemoc, Jaká je to ryba a její pohlaví?, Jaká má být voda v akvaterárium s krabem?, Jaká Ryba 7-8cm, jaká ryba je vaše nejoblíbenější??, jaka rybka k betce??, Jaká to je řasa?, jaká výkonnost filtru, Jakási "řasa" se mi dostala do akvária, Kolik cm štěrku do 500 lit. akvária?, Kolik štěrku, kolik štěrku, Kolik štěrku???, Nejaka pliseň, nevim jaká je to ryba, nevim si rady (kolik štěrku), pestřenec-nějaká plíseň na oku....Poraďte, Pozná někdo jaká je to parmička?, Praní štěrku, Rostliny ve šterku, Skalára-šedobílá vrstva na oku, Tetra,ale jaká???,, Zavojnatka - jaka nemoc?

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 13.10.08 12:34:45 • 0.475 s