tak jsem dal do akva atman at 201 a vykon mam asi na tretinu. Od ty doby, jsem vypnul kompresor, ale zda se mi, ze se rybky chovaji, jako by meli malo
vzduchu. koupil jsem si ted nekolik neonek cernych a par pancernicku panda, mam je tam asi hodinu. Neonky se drzi porad pri hladine a pancernici se
casto plavou nadechovat k hladine. Uz par pancernicku mam (ne pandy), ale takhle casto se nadechovat neplavou. Vypust cerpadla mam namirenou do
protilehleho rohu a je videt, jak se voda ceri, takze mi prijde divny, ze by meli malo vzduchu. Ale mam akvarko cca 60 cm sloupec vody x 40 sirka a 40
hloubka. Tak nevim, jestli voda cirkuluje i dole. Co myslite? Nechtel bych, aby mi tak pekny rybky jako neonky cerny plavali pri hladine, kde nejsou
ani videt
Voda cirkuluje všude, tím to není. Ty ryby ale neocení, že tvůj filtr není zaběhlý.
mam tam i starej filtr, kterej jede taky, tak snad to bude dobry
mam ho tam dva dny (atman), predtim jsem tu houbu macel asi tejden, aby se proprala a dneska mi chcipli 2 neonky. stalo se mi to i poprve, kdyz jsem
ho tam strcil, to mi chcipli 4. Jsem zvedavej, kolik jich tam rano najdu nebo nenajdu vubec. je mozny, ze chcipaj kvuli tomu, ze neni ten filtr
zajetej? nebo uz fakt nevim, cim to muze byt
jak dlouho ta nádrž funguje
No zalozil jsem ji mam takovej pocit nekdy zacatkem roku a vsechno v pohode. obsas chcipla nejaka neonka, ale kdyz jsem asi pred tydnem nasadil tenhle
filtr, tak chcipli 2 a 2 jsem nenasel. tak jsem ho vyndal a dal vymacet houbu a vcera jsem ho tam dal znova a dneska zase dve chciply. ale dneska jsem
jich 10 koupil, tak mozna ty 2 chcipli sokem ze zmeny, nevim no
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora