20 • 53 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » jak dobře přepravit ryby 

Zajímavé minirybky, rostliny, články o akvaristice a mnoho dalšího. To je AQUAgarden.ic.cz
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 160x
28.08.06 20:07:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjardik.cardik® – jak dobře přepravit ryby
jak mam šetrně přepravit tlamovce do 100km vzdaleneho města napadlo mě sehnat bednu ktera slouzi v lete na dovolenou jako lednice da se do ni led a zavře se potraviny jsou jak v lednici protoze je ve vnitřku bedny stala teplota co kdybych misto ledu dal pytliky s rybami?
28.08.06 20:08:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjardik.cardik® – yyyy
foto mi nejde nijak zobrazit ale snad vite co myslim
28.08.06 20:18:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjardik.cardik® – mrazici box pro rybky ho dam samo bez le
Fotka k příspěvku tak to je ončo

28.08.06 20:22:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksolem® – to cardik
to povezeš autem?
28.08.06 20:23:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjardik.cardik® – auto
no jasny na kole nepojedu smich ne fakt autem
28.08.06 20:23:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveknigule® – stehovani
ja uz sem to tu taky zjistovala, kdyzse pohrabes ve starych tematech, snad to najdes... dobrej napad mi prisel - papirova krabice a v ni pytliky s rybama. prej trybkam nedela dobre, kdyz videj, jak kolem nich "beha prostor". taky kdyz nam nesla elektrina a ryby chtely vzduch, bezela sem do vzerace, kde mi prodaly "vzudchovaci tablety" hodis tabletku do akva a ona postupne pousti bublinky...
28.08.06 20:28:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksolem® – to cardik
Myslím že autem to nebude trvat dýl něž hodinu a půl, takže myslím že ta bedna bude ideální
28.08.06 20:31:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjardik.cardik® – ice box
jo je izolačni a je to necela hodka v poho spis pul nez tri ctvrte je to kousek ja myslim ze ice box je idealni
28.08.06 20:31:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes® – ..
autolednice se dá použít, pokud nedáš moc ryb do sáčku tak by měly přežít v pohodě, jestli jich chceš dát víc tak nech fouknout kyslík, dá se ještě použít přepravky na ryby - polystyrenová nebo i papírová krabice, je lepší vézt ryby ve tmě, jsou klidnější
28.08.06 20:32:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes® – ..
autolednice se dá použít, pokud nedáš moc ryb do sáčku tak by měly přežít v pohodě, jestli jich chceš dát víc tak nech fouknout kyslík, dá se ještě použít přepravky na ryby - polystyrenová nebo i papírová krabice, je lepší vézt ryby ve tmě, jsou klidnější
28.08.06 20:34:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjardik.cardik® – ryby
no prave da se to uzavrit ryb beru 19 nevim jak mi je chovate pobali
28.08.06 20:36:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGAGAL (-12-11-10-9) – ryby
Pro přepravu ryb se používají polystyrénové bedny nebo tyto termoboxy. Důležité je, aby po celou dobu byly ve tmě. Pokud cestujeme nebo objednáváme ryby a jejich cesta je delší než 1 den je důležité je před cestou min.den nekrmit. Lepší obchodníci nebo chovatelé přidávají do sáčku med.kyslík. Správně zabalené ryby takto mohou cestovat i pár dní.
28.08.06 20:39:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjardik.cardik® – jj
jj
28.08.06 20:40:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes® – ..
tak jestli je bereš od chovatele tak ten už to zná, větší ryby třeba 2-3 a menší i po 10-15 kusech a ten kyslík tam může fouknout
28.08.06 20:43:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjardik.cardik® – yyyy
jo toho se nebojim jen jsem měl strach s přepravy ale pak mě napadl ten ice box a ten bude myslim dobrej chtel jsem kupovat polistirenovou bednu ale na co když mam vse potřebneho doma
29.08.06 14:41:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – jardík
Neboj se,našel jsi nejlepší řešení.S těma boxama se chodí na burzy nakupovat i mražené krmení.Kolegové si jeli pro tlamovce přes 200km a v ty lednici to bez problému vydrželi.Tak ať se daří.Co to vůbec bude za čudlíky? :)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Ostatní Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 10:41:17 • 0.861 s