16 • 49 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » malé 0,5mm bílé "blechy" na hladině 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 255x
30.08.06 19:15:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – malé 0,5mm bílé "blechy" na hladině
Objevil jsem na hladině akva malé bílé potvory. Skáčou jako blechy na hladině. Některé se krmili zbytkem jídla pro rybyčky, uvízlé na vodorovném skle. Co to je? Co s tím?
Zrovna dnes mi umřela jedna neonka z 12. :-(
Ostatní rybky mám terčovce, mramorové skaláry a sevelie. Teplota kolem 29. Hladina se stále víří, tak nechápu jak se tam udží. Na hladině je jedna rostlina, kde by se schovat mohli.
Ryby krmíme nítěnkama a mraženým srdcem.
Co to je? Je to nebezpečné a jak na to?
30.08.06 20:34:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekivan® – blechy
Měl jsem to taky,je to něco jako brebery na hlíně v květináči.(chvostoskoci)Já jsem pořádně umyl sklo nad vodou a nějakou dobu jsem nechal nádrž odkrytou a jsou pryč.Jsou tak rychlý že ani dánie je nestihli sežrat.
30.08.06 20:56:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTonys® – vírník
je to vírník nejrychlejší vodní hmyz na světě je tak rychli že svůj pohyb nedokáže řídit proto jezdí pohladině zatáčivě je to malá svině no jméno vírník by vám mělo stačit zkuste si něco najít na internetu palec
30.08.06 21:18:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – fofrblecha
Jestli je nejrychlejší tak to je turboviřník :-D
30.08.06 21:19:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekblek (-12-11-10-9) – blechy
jsou to ti chvostoskoci. ničemu nevadí,naopak likvidují zbytky.
30.08.06 21:22:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – to Blek
A nekouše to?Mě nějaký mršky tohoto tipu sežrali před měsícem u vody. tone
30.08.06 21:32:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksolem® – chvostoskoci
jo to budou oni, virnik je veliký, jsou neškodní a mírumilovní.(i vůči lidem, ale musí se to brát s rezervou je to asi jako když se to tvrdí o keříkovcích nebo mřenkách vůči ostatním v akváriu)
30.08.06 21:34:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksolem® – to roman
Ikdyž abych chvostoskokům nekřivdil, myslím že tě nesežrali a ani tě neroztrhali tak že z tebe zbylo žrádlo pro krevetky
31.08.06 09:16:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – ...
Tady se mluvi uz dokone i ze zahrobi! :-O To neni spatny, az umru, budu vas sem chodit strasit!! tone

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 09:27:32 • 0.874 s