Přihlásit se RYBICKY.NET »

Cena akvária a techniky

NápovědaFórum » Zakládání a údržba akvárií  

rostlinna-akvaria.cz
Cena akvária a techniky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Blue – cena akva
tak vzhledem k tomu že jsme akvárko pořídili teprve před pár dny tak to mám ještě v živé paměti, takže
200l panorama akvárium - 2200,-
Filtr Shark - 890,-
Topení - 390,-
Teploměr rtuťový - 39,-
Světlo 85cm - 990,-
Štěrk - 350,-
Kameny - 100,-
Kořeny - 200,-
Rostliny - 350,-
Rybičky - 890,-
Preventin - 39,-
Krmení - 129,-
takže podtrženo sečteno 6567,- Kč
ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - borča – prachy
Doporučuji nahlédnout sem www.horacovoakvarium.cz/…
Pěkně popsané co byla investice zbytečná a opačně. palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dorRe: mch.sokolov
...no tu za 15 kc tam mam uz asi rok. A prave to behani do akvaristiky me uz fakt nebavilo, mela sem to docela daleko :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mch.sokolov Re: dor
hihi zbytečný?mám 2 roky záruku,to neni nejhorši. Rupne? Jdu vyměnit,myslim že výrobci vědi co prodávaji a že vydrži dva roky určitě :) ,když sečteš měsičně 15 kč x 2 roky=360 kč,ještě vydělám :) a to nemluvim o tom litánim do obchodu,pokud nemáš elektro u baráku ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dorRe: budiž světlo
...no kupovat zarivku za 200kc mi prijde skoro zbytecny. Mela sem je jednu dobu taky, ale kdyz rupla druha behem mesice tak sem radsi zasla do elektra a koupila jednu za 15kc...kytky roustou dobre a ryby vypadaji v pohode.

...jinak sem do zakladani 60l akva vrazila asi litr a pul...vcetne kytek a ryb :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mch.sokolov Re: Roman
no tak na prvni pořizeni mazec! Taky bych do toho šel,ale nejsou prostory :-( už takle žena furt prudi. smich a to tu sou 3 nevelký akva ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RomanRe: mch.sokolov
aqa 180x40x65 je to dlouho asi tak 7000,- +- 500
osvětlení 2x atman na 75cm zářivky asi tak 1500,-
podstavec-6ks itong z doprodeje + dřevotříska z odpadu asi tak 200,-(mám pronájem,a rychlejší na stěhování není)
filtr Fluval FX5-5400,-
nějakej kořen a štěrk-tak do 500,
ryby se nepočítají,ale kance máš levně
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mch.sokolov Re: Roman
mno jen to napiš :) kolik si do toho dal když si pořizoval :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roman
Nebudu popisovat co jsem do toho vrazil,ale vše co si běžný český akvarista kupujeje ještě docela levná věc.Co se světla týká,tak jsem si nechal zaslat katalog Arcadia.Tam je to o něčem jiném.Dát 10,000,-kč za halogenové osvětlení nad 100l aqa není problém.Nebo třeba Giesemann.Kolegové si to kupují na aqatrzích v německu.S jedním halogenem 150W to vyjde v akci na 170 euro.Jinak na krámě to mají za 270 euro.Pak se koukněte na cenu stejného výrobku u českého distributora(mj.Eheim) a ptáte se či není na hlavu.A nebo to je opravdu takovej zloděj?
Zkrátka cena je podle toho nač máte.Někomu stačí ke štěstí 100l aqa za 5000,-kč a někomu stejé za 50,000,-kč. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mch.sokolov – heheh))
mno tak naše je 60x40x40-new-800kč
osvětleni-599+zářivka-170kč
filtr-250kč
topeni 50W-270kč
rostliny-300kč
krmeni mražený+suchý na měsic cca-150kč
teploměr 2x-50kč
rybky-cca 400kč

celkem cca=3000kč

a myslim že sem hodně šetřil!!! :-D :) ano
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - budiž světloRe: Potkan
A co světlo chytrolíne? To stojí 699, a zářivka 200, to máš skoro litrana navrch! A nezkoušej tu na mě že máš světla dost, světlo umělé je prostě potřeba!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PotkanRe: Česílko
Já mám 50cm x 35cm x 25 cm. Vrazil sem do toho 1500kč. Vzduchování + filtr 400kč, akva 500kč, teplomer+topení 400kč, přípravky 100kč,ale ty kupuju na burze kde sou i stovku levnější (a taky je blbost kupovat všechny testy, mam nějaký ale třeba amoniakum, chlór). Chlór máš vědět jakou vodu kupuješ a amoniakum kupříkladu skoro není když se o to staráš.

A ryby kupuju od chovatelů,např bojovnice stojí 200 kč a od chovatele 20 kč(protože jich má 200!) A zářivka kupovat jen na velký akva,jinak stačí 60W žárovka.
Napiš jednotlivě za kolik si třeba koupil filtr,ryby atd.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - langoshto Česílko
Podívejte se tady www.akvarijni.cz/…
Roman :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - blekRe: Česílko
Seety jsou drahý. Poskládaná 320 ka se všim všudy včetně ryb, rostlin, techniky a CO2 necelých 10 000,-. Nejdražší je dobrý světlo (4 000,-).
Edit: Spletl jsem se. Nejdražší jsou pochopitelně naprosté zbytečnosti a pak chovatelské chyby :-) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Česílko – Co to stojí
Za své akvo 60x35x30 ze všim možnym jsem do dnešního dne dal pomalu 5000 kč, kolik by pak muselo stát x-set litrové s vybavenim? To bude pomalu suma jako za nádrž se slanou vodou, slyšel jsem o tom, že to už je taková malá laboratoř. ahoj

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Zobrazeno 2891x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/1019?od=26