3 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » betta a skaláry 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
04.09.06 15:01:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekZzzuzi® – betta a skaláry
Je pravda, že se betta (sameček) nesnese se skalárama?totiž, přemýšlela jsem o pořízení betty, ale mám 2 skaláry a budu mít 3...a k neonkám je tolerantní?dík
04.09.06 15:33:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekneo (.***..) – neonky
K neonkám jo ale jak se zachovaj skaláry??..... spim
04.09.06 17:30:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekZzzuzi® – betta a skaláry
no právě to je to hlavní...jo a není na bettu moc sloupec vody 40cm?teda když odečtu dno a od hladiny ke sklu, tak asi 35
04.09.06 17:35:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksolem® – beta
Není, já mám tak 30, určitě to bude v pohodě takových 60 by se jí už asi moc nelíbilo. smich
04.09.06 17:42:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekZzzuzi® – tak uvidíme
no, tak uvidíme, kdyžtak věnuju bettu sestřenici...jestli se teda snese s čichavcema smich
04.09.06 17:56:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKvítko (.***..) – bety
Mám parmičky(nádherný a z Oděsy) a živorodky, pancíky, ancíky.................ráda bych do budoucna přidala bety (vlastně je můžu dát i do samostatnýho, ale doufala jsem, že se všichni snesou...Opravdu se snesou nebo můžu očekávat problém? Myslela jsem, že se perou jen samci...ráda bych přidala samce a 2 samice...
04.09.06 18:15:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekČesílko® – ryby
Já mám v akvárku všechno možné skaláry, bojovnici i čichavce, všichni se snesou uplně normálně, ale bojovnice polehává ani se nenažrala, tak jsem jí dal zvášť do skenice druhý den už dlabala patentky, tak šla spátky, ale zas leží, voda je dobrá a nevšim jsem si že by po ní někdo šel a to byla jedna z prvních obyvatel a ty problémy začaly teprve nedávno hmm
06.09.06 18:26:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMája® – betta
Kvítko,myslím,že ty to přežijí, ano ano ano Taky ale záleží na její povaze a náladě,ale myslím,že by s tím neměl být takový porblém ano Ahoj.
Česílko,tak tohle se mi stalo už u betty asi dvakrát,netušim co by to s nimi někdy mohlo být,ale téměř všem co mjí betty,tak se tohle stalo :-( Neporadím Ti co s tím,ale jedna moje betta se taky takhle chovala a bohužel umřela,a teď mám druhou,ta to přežila,ale taky měla dost krušné chvíle :-( :-( :-( Ať se Ti uzdraví,ahoj ahoj
06.09.06 18:40:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman (.***..) – to kvítko
Samce pouze 1ks.Jinak se Ti opravdu dříve či později zlikvidují.A ty parmičky tedy nevím.Lítaj tam a zpět.Běžné p.čtyřpruhé okusují závojové rybky tak ať to nedělají i ty oděsky.Jestli máš možnost je dát zvlášť,tak to udělej.Samice jim můžeš přehazovat jak chceš do doby než se spárují.
To polehávání může způsobit chladnější vzduch nad hladinou.Betty potřebují kolem 27*C jak vodu tak i vzduch.Tam doporučuji nádrže s krycím sklem.Jinak běžné dovozy samců s asie trpí nemocemi,takže se ani nedivím jaké jsou s tím problémy. :-(
06.09.06 19:43:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKvítko (.***..) – bety
Díky za rady! Jste hodní! Oděsky jsou ok , nic neokusujou, jsou moc hodný(zatím?)! Asi je ale přece jen dám jinam... No a taky mě rozhodila teplota..no, musím přitopit!!
06.09.06 19:44:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman (.***..) – teplota
Pokud prosperujou betty i ve 25*C tak to nechej. :-)
Podobná témata
"Altum" skaláry, 1,2 Betta splendens + 10 Boraras maculatus, 2 bettáci najednou, Agresivní betta, Agresivní skaláry, Akva s bettami bez filtru, Akvárko a skaláry, Betta , Betta - pohlaví, Betta .chybí půl tlamy a je bílá, Betta + zrcátko, jak dlouho?, Betta a její rust ploutví! jak dosáhnout jejich růstu?, Betta a koho nejlepe jako jejího společníka?, Betta bojovnice, Betta bojovnice, Betta bojovnice, Betta bojovnice a šneci, Betta hnízdo, Betta je nemocná - pomoc, Betta pestrá a tetraodon, Betta s gupkama?, betta splendens, Betta spleredens, Betta- stavění hnízda, Bílé vřídky na hlevě - Betta, černé skaláry, Červené skaláry, Čichavec nebo betta?? (náročnost množení), čím krmit skaláry, čím krmíte skaláry?, Divné chování skaláry, chybějící "chapadélko" u skaláry, Jak dlouho žije betta?, Je to hniezdo-betta?, Kančíci a Skaláry, Malé skaláry?, Marina Betta Kit, mladé skaláry, Mlsné skaláry, mohou byt tetry a skalary pohromade?????, Mohu si pořídit skaláry??, Nemocná Betta, odchov (Betta splendens), odchov skaláry, Parmička nádherná a Skaláry, Paví očka a skaláry, Plavanie skalary, potřebuje betta vzduchování??, Proč 2 skaláry pronásleduji druhé 2 skaláry černé? , Proč se začli bát skaláry??

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 29.08.08 05:13:47 za 0.799 s